Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam pewne pytanie otóż nie orientuje się zbytnio w promocjach telefonicznych na kartę. Jestem zarejestrowana w sieci plus i nie mam żadnych przywilejów , płace 10 zł za 1gb internetu i z tego co wyliczyłam miesięcznie z doładowań telefonu wychodzi mi ponad 60/70 zł. Polecacie jakieś oferty na kartę, umowy+nowy telefon bądź zmiane sieci ? Najbardziej zalezy mi na dużej ilości internetu oraz darmowych rozmów. Macie jakies propozycje?
5!

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja mam abonament 30 zł bez telefonu. Ale mam za to be limitu SMS rozmowy do wszystkich i 8gb internetu oraz 3 miesiące za free na 24 miesiące umowa.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Teraz jest masa różnych ofert, wystarczy wejść na stronę operatora. Teraz w doładowaniu powiedzmy 50-60-70 zł możesz mieć praktycznie wszystko za free i x gb internetu.

Ja płacę 70 zł w plusie za nielimitowane wszędzie i wszystko i mam 5gb LTE i dobry telefon.

To zależy również czego byś chciała oczekiwać od sprzętu jaki proponują i ile jesteś w stanie wywalić za doładowanie, bądz fakturę przy abonamencie.

Opublikowano

Ja osobiście polecam Ci coś takiego ;) 

Elastyczna FORMUŁA MIX 50 zł  / mc Okres zobowiązania: 24 miesiące 

Posiadam osobiście taki abonament i jestem zadowolony kiedyś byłem też w Plusie lecz się przeniosłem do Play i nie żałuję .

Jeśli zdecydujesz się na tą ofertę to masz: Nielimitowane rozmowy w Play , Nielimitowane sms-y / MMS-y do wszystkich sieci , Darmowych 200 minut do innych sieci , 2 GB pakiet internetu , i możesz wybrać sobie do tego nowy telefon. ;) 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja tam mam w orange i jesli chodz o internet to 1zl=1gb 10zl=10gb :D

Opublikowano

Hej Ola.

Jeżeli masz do wydania 40-80zł co miesiąc i myślisz o nowym telefonie,to wybierz abonament w Orange lub Play.

Tam wszystko jest bez limitu,dużo internetu i przy kwocie 50zł/mieś wyrwiesz już jakiś fajny telefon.

Jeżeli dysponujesz mniejszą kwotą np 30zł/mieś również proponuje abonament tylko bez nowego telefonu.

Z doświadczenia proponuję omijać T-mobile i Plusa.Pracowałem 3 lata w  sieciach i wiem co tam się dzieje.

Na abonament z telefonem umowę podpisuj tylko na 24 miesiące,bez telefonu można znaleźć na czas nieokreślony(kończysz umowę kiedy chcesz,z miesięcznym okresem wypowiedzenia),ewentualnie 12 miesięcy.

Nie pakuj się w żadne mixy jak piszę kolega wyżej,bo to nie jest abonament i doją kasę z ludzi.

I najważniejsze,przy zmianie sieci zachowaj swój numer.

Gdybyś miała jakieś pytania,pisz na priv.

pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Zależy jakie masz potrzeby. Jeśli mało rozmawiasz, a dużo smsujesz i rodzina/znajomi z którymi najczęściej się kontaktujesz mają play, to bardzo dobrą opcją jest kupno startera w Virgin Mobile na pakiet za 19 zł - masz w nim nielimitowane smsy do wszystkich sieci, 100 minut do wszystkich i 2 czy 3 GB internetu. Jeśli rozmawiasz i piszesz to za 29zł masz bez limitu minuty i smsy + te 2/3gb internetu. Wiem, ze obecnie są jakieś dodatkowe promocje pozwalające obniżyć chyba o 50% koszt tych pakietów jeśli się spełni jakieś tam warunki - znajdziesz info o tym na ich stronie.

Ogólnie jest to sieć działająca na nadajnikach Play a w razie potrzeby przechodzi na nadajniki pozostałych sieci, więc jeśli nie masz jakiegoś urazu do Playa to polecam :)

Link: https://virginmobile.pl/oferty/nowy-numer

Więcej internetu dają ;) Jeśli będziesz przenosić numer to wgl :)

Edytowane przez freetu
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jeśli chodzi o oferty na kartę to polecam play formuła unlimited. Płacisz co miesiąc 25zl i masz za darmo do wszystkich sieci, sms/mms i 6GB internetu, jedynie nie ma na stacjonarne, ale dla mnie to żaden problem.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności