Kacper Zdziarski Opublikowano 26 Października 2016 Fragowicz Opublikowano 26 Października 2016 Marlboro dał mi bana Wrzuć ss,y a nie zrobił mi ss Pomoże ktoś ???
J U P I T E R Opublikowano 26 Października 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Października 2016 Nie kłam, że nie możesz znaleźć ss'ów - robiłem Ci ich 5 sztuk i musisz je mieć. Posiadasz Non Steam więc scrennshotów szukaj tu: C:\Program Files\Counter Strike 1.6\cstrike lub C:\Program FIles\Counter Strike 1.6\polish strike Póki nie będzie screenshotów możesz zapomnieć o unbanie, pozdrawiam. Poza tym zły dział i źle napisane (bez wzoru) - do kosza z tym szajsem.
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 26 Października 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Października 2016 Wstaw wymagane screeny we właściwym dziale. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 26 Października 2016 Właściciel Opublikowano 26 Października 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi