Skocz do zawartości

[KOSZ] Trump czy Clinton ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trump jest nie z tej Ziemi, chociaż niezbyt podoba mi się jego podejście do Clinton... Czasami niby jest śmiesznie, ale dość często przesadza ze słowami w jej stronę. Wydaję mi się, że Trump ma większe szanse na objęcie tego stanowiska. 

• Właściciel
Opublikowano

Trump to największy mąż stanu. Stanowczy, do tego republikanin. Idealnie w myślach moich poglądów. Ma też bardzo rozsądne podejście do Rosji i Afroamerykanów, których powinno się wypierdolić raz na zawsze. A to, że jakieś filmiki spływają, że coś powiedział 10 lat temu... no litości. Przypomnieć sobie, co odwalił mąż Clintonowej. Do tego wszystkiego niewyjaśnione jej e-maile do swoich ludzi o ciekawych treściach...

Trump musi wygrać i tyle. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Też uważam, że Trump ma ogromne szanse na wygraną i objęcie urzędu prezydenta USA. Ciekawa jest propaganda medialna toczona przeciwko niemu. Wmawia się zwykłym ludziom, że to "oszołom" i "faszysta" ale jak się obejrzy na youtube  jego wypowiedzi - nie powyrywane z kontekstu - na tematy gospodarcze to okaże się , że to niezwykle ogarnięty człowiek. Jest ciekawy filmik (kompilacja jego wypowiedzi) pt This Video Will Get Donald Trump Elected - polecam.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

No i stało się Trump wygrał wybory.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Trumb !
3o6Zt3dK57Nix3bi00.gif

Opublikowano

Coś się zmienia na świecie. Wychodzi na to, że społeczeństwa na świecie mają powoli dość lewicowo-liberalnej demokracji.

• Właściciel
Opublikowano

Coś się zmienia na świecie. Wychodzi na to, że społeczeństwa na świecie mają powoli dość lewicowo-liberalnej demokracji.

O właśnie, dobrze napisałeś. Zmiany następują i to bardzo dobrze. Niestety, lewica robi wszystko, aby nie stracić stołków. A tu proszę... Iza Parlamentarna będzie również należeć w USA do republikanów! 

W Austrii też się już nie udało lewicowym entuzjastom. 

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Clinton przereklamowana socjalistka, zero pomysłu, gdyby nie śmietanka i celebryci, którzy tak ją wspierali Trump według mnie by ją zdeklasował.

Dla mnie słuszny wybór, coś się zmieni w Stanach i w sumie na całym świecie.

Czekam na rozwój sytuacji, z pewnością będzie ciekawie.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • 3 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

• Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności