`FeNoMeN ! ~ Opublikowano 17 Października 2016 Fragowicz Opublikowano 17 Października 2016 Witam. :) Problem mój zaczął się wczoraj. Otóż grałem na serwerze i nagle coś mi się zaczęło psuć. Zawsze płynnie chodziło mi gdy naciskałem "w" (do przodu) i w tym samym czasie "d" czyli w prawo.Gdy naciskamy te przyciski, to idzie nam na ukos. Nagle przytrzymałem "W" (do przodu) oraz "D" (w prawo) i postać szła mi praktycznie tylko w prawo. Chciałem dowiedzieć się od czego jest to zależne i czy da się to naprawic? Jest to bardzo niewygodne, bo gdy zawsze klikałem np. w i d czy a i w, to szło mi na ukos, a teraz jakoś dziwnie na prawo. Prosił bym o pomoc. Pozdrawiam.
Olikdel1 Opublikowano 17 Października 2016 Fragowicz Opublikowano 17 Października 2016 Na przemian naciskaj szybko klawisze. Uzyskasz ten sam efekt :D
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 18 Października 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2016 Spróbuj przywrócić klawisze do ustawień standardowych a jak nie pomoże to zreinstaluj CS'a. 1
`FeNoMeN ! ~ Opublikowano 18 Października 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Czy ma ktoś jakieś inne propozycje dot. mojego problemu? przywrócenie klawiszy oraz reinstal nie pomógł. ;/ Czy może byćto wina samej w sobie klawiatury? Edytowane 18 Października 2016 przez `FeNoMeN ! ~
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 5 Listopada 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2016 Brak zainteresowania, zamykam.
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi