Właściciel GET Opublikowano 21 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 21 Lipca 2012 Proszę o zrozumienie filmiku dla tych napinaczy, co jechali "Grażynę Żarko". Ja rozumiem, można powyzywać prywatnie, dyskutować, ale jeżeli ktoś już grozi tak jak w tym filmiku + 12 minut i pokazuje to publicznie, takich to trzeba w pierwszej kolejności zgładzić. To tyle. Rozmawiałem z MaRiaNem na ten temat już dość dawno. Wiedziałem, że przecież ona sama tego nie kręci oraz myślałem, że to jest dla $$. Myliłem się pod tym drugim względem. MaRiaN miał więcej racji, bo mówił, że to produkcja Baśki.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 21 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2012 Podejrzewałem, że to może być od producenta Baśki, ale nie ma co sie chwalić, bo to były tylko przypuszczenia. Mam nadzieje, że nic się jej nie stanie, po tym jak ujawniła prawdziwe imie i nazwisko...
-=Krzysiek=- Opublikowano 21 Lipca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2012 Czemu ludzie nie mają szacunku do innych? To jest pytanie.... Powiedzcie mi, czy mieliście ochotę, aby wyzywać innych bo powiedzieli/napisali prawdę? I tak samo jak Grzesiek, też mam nadzieje....
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Gospoda → Humor do Pozostałe → Gospoda → Filmiki z YouTube
Paciaciak Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zawieszony Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi