Meffy Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opis problemu:Podczas rejestracji wszystko jest w całkowitym porządku, wchodzę do gry zdobywam różne przedmioty itp. Problem dopiero zaczyna sie kiedy wyjdę z gry, nie mogę wejść na server gdyż, nie działa mi przycisk logowania.Kiedy robię następne konto dziala to tak samo.Szkoda grać i zbierać co chwile od nowa przedmioty tracąc swój cenny czas.Uwagi:Liczę że Administracja servera pomoże mi rozwiązać ten błąd. :) Pozdrawiam
Krystek Opublikowano 15 Sierpnia 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Spróbuj całkowitą reinstalację klienta MTA. Odinstalować, katalog usunąć itd. Ponowna instalacja.
jarząb Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Też miałem taki sam problem, zmieniłem rozdziałke i wszystko git.
Właściciel GET Opublikowano 1 Września 2016 Właściciel Opublikowano 1 Września 2016 Nie zauważyliśmy nigdy problemu z panelem logowania. Co więcej, w kodzie też nic nie wskazuje na to, aby było coś nieprawidłowo wykonane. Jeśli rzeczywiście to kwestia rozdzielczości, to absolutnie się tym zajmiemy. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2016 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi