feliosek Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Mam pewien problem.Zrobiłem autoryzacje z kolega i pobralem wlasnie cs go.Po uruchomieniubgry i szkoleniu sprobowalem wejsc da serwer spolecznosciowy.Po krotkim ladowaniu wyskoczylo mi powiadomienie nie udalo sie dalaczyc do gry.A gdy klikam znajdz gre szuka mi sie caly czas i nie ma konca.A w ekwipunku wyskakuje powiadomienie nie udalo sie uzyskac dostepu do twoich przedmiotow.Sproboj ponowie pozniej .reinstalowalem juz gre i polaczenie jest ok co zrobic by naprawic ten blad?
Berdol Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Wykluczony Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jak masz współdzieloną grę na steam to nie możesz grać w trybach multiplayer.
feliosek Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dzieki za odpowiedz
frez Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS:GO - Fragujemy.com → [CS:GO] FFA at Fragujemy.com do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike: Global Offensive → Problemy i pytania
Rekomendowane odpowiedzi