Skocz do zawartości

[oddzielony] Skarga na |ELITE|Uzillo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1 to Admin czyli nesty sporowokowal Francska ktory dostal degrada i nie opowiadaj ze my sprowokowalismy franka po 2 Nie prowokowalismy franka idioto

Opublikowano

Kim ty jestes nauczycielem jego czy co nie jest w szkole nie ucz go polskiego Moze nie chce mu si

Tommy składnia zdania sie kłania

Kim ty jestes nauczycielem jego czy co nie jest w szkole nie ucz go polskiego Moze nie chce mu sie pisac pelnych zdan

Opublikowano (edytowane)

Jesteś Żałosny Cannabis, mam nadzieje ze Ciebie i Kolegi nie wypuszczą z Gimnazjum jebane tłuki.

Cały czas czekam jednak na wypowiedź admina 

Edytowane przez BustlingPiano82
Opublikowano (edytowane)

Jesteś Żałosny Cannabis, mam nadzieje ze Ciebie i Kolegi nie wypuszczą z Gimnazjum jebane tłuki.

.

Edytowane przez Cannabis3k
Opublikowano

Przypominam, że temat dotyczy skargi na Uzillo, a nie o waszych przeżyciach w szkole czy kto kogo okłamuje.

Polecam też używać opcji "EDYTUJ", a nie pisać zdanie pod zdaniem i zaśmiecać temat.

Opublikowano

Jeszcze żaden z normalnych graczy się nie wypowiedział, tylko Ci co dostają ciągle muty, albo bany, bo obrażają innych.

jestem nienormalny ? To smutne troche bo myslalem ze jestem zwyklym graczem takim kowalskim a tu taki GUPEK ze mnie na szczęście nadrabiam skillem
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Gamer, czy ty jesteś normalny? Po co wrzucasz ss kamszota, jak sprawa jego nie dotyczy?

PS: Kamszot nie jest w Elitach, więc czemu piszesz "u was"

EDIT: Gamer, a czy widać, że ja byłem na serwerze? Nie i nie wymyślaj, że ja kolegów nie mutuje, bo mute i te twoje bajki nic nie zdziałają. Przypominam Ci byś używał opcji "Edytuj" i jak nie masz nic sensownego do napisania, to sobie odpuść.

Edytowane przez Uzillo
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Gamer, czy ty jesteś normalny? Po co wrzucasz ss kamszota, jak sprawa jego nie dotyczy?

PS: Kamszot nie jest w Elitach, więc czemu piszesz "u was"

Ponieważ tu widać twoją sprawiedliwość i faworyzację , powinieneś dać mu mute za obraze a Ty zachowałeś się tak jakby nic nie powiedział. Tak jest zawsze jeśli chodzi o GN i ELITE bo po co dawać kolegom mute

Edytowane przez GamereK
Opublikowano

Zgadzam sie z Mik0DCI

Grupa MG nie dosć ze obraza i wyzywa to jescze okardla nasza baze przy pomocy Seku i KCZPL ale to juz inny temat.

Jestem za tym żeby Zbanować grupe MG albo dac muty tej grupie.

Pozdrawiam :D 

Opublikowano

Zgadzam sie z Mik0DCI

Grupa MG nie dosć ze obraza i wyzywa to jescze okardla nasza baze przy pomocy Seku i KCZPL ale to juz inny temat.

Jestem za tym żeby Zbanować grupe MG albo dac muty tej grupie.

Pozdrawiam :D

To nie jest skarga na grupę MG więc nie pisz tu o tym

Opublikowano

Gamerek ale ja sie zgadzam z Graczami 

Opublikowano

Zgłaszam się do jakiegoś moderatora forum, aby zamknął ten temat do czasu odpowiedz któregoś z adminów serwera MTA. Robi się straszny syf tutaj, jak i wiele postów nie jest tutaj na temat.

Skoro uważacie że grupa MG jest taka, siaka czy owaka, złóżcie na nich skargę, proste. Przypominam że skarga tutaj, dotyczy Moderatora @Uzillo.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Co tutaj się wyrabia przechodzi ludzkie pojęcie. Sprawa jest do sprawdzenia przez opiekuna serwera. Jeśl inie potraficie się wypowiadać na normalnym poziomie i na temat, to nie będziecie tutaj pisać w ogóle. Zamykam.

Opublikowano

Przepraszam że się wtrącam Nesty, ale lepiej by było, gdybyś w tych logach które ujawniłeś wyżej, zakrył IP Tommy'ego.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności