Cannabis3k Opublikowano 30 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2016 Po 1 to Admin czyli nesty sporowokowal Francska ktory dostal degrada i nie opowiadaj ze my sprowokowalismy franka po 2 Nie prowokowalismy franka idioto
BustlingPiano82 Opublikowano 30 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2016 Tommy składnia zdania sie kłania :)
Cannabis3k Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2016 Kim ty jestes nauczycielem jego czy co nie jest w szkole nie ucz go polskiego Moze nie chce mu si Tommy składnia zdania sie kłania Kim ty jestes nauczycielem jego czy co nie jest w szkole nie ucz go polskiego Moze nie chce mu sie pisac pelnych zdan
BustlingPiano82 Opublikowano 30 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) Jesteś Żałosny Cannabis, mam nadzieje ze Ciebie i Kolegi nie wypuszczą z Gimnazjum jebane tłuki. Cały czas czekam jednak na wypowiedź admina Edytowane 30 Lipca 2016 przez BustlingPiano82
Cannabis3k Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) Jesteś Żałosny Cannabis, mam nadzieje ze Ciebie i Kolegi nie wypuszczą z Gimnazjum jebane tłuki. . Edytowane 30 Lipca 2016 przez Cannabis3k
Krystek Opublikowano 30 Lipca 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 30 Lipca 2016 Przypominam, że temat dotyczy skargi na Uzillo, a nie o waszych przeżyciach w szkole czy kto kogo okłamuje. Polecam też używać opcji "EDYTUJ", a nie pisać zdanie pod zdaniem i zaśmiecać temat.
AdiwPL Opublikowano 30 Lipca 2016 Zawieszony Opublikowano 30 Lipca 2016 Jeszcze żaden z normalnych graczy się nie wypowiedział, tylko Ci co dostają ciągle muty, albo bany, bo obrażają innych. jestem nienormalny ? To smutne troche bo myslalem ze jestem zwyklym graczem takim kowalskim a tu taki GUPEK ze mnie na szczęście nadrabiam skillem
GamereK Opublikowano 31 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2016 Mam ss'y jak Kamszot prowokuje i wyzywa innych : https://zapodaj.net/d951ea199c66f.png.html https://zapodaj.net/0a81a5c0198e6.png.html
Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 31 Lipca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Gamer, czy ty jesteś normalny? Po co wrzucasz ss kamszota, jak sprawa jego nie dotyczy? PS: Kamszot nie jest w Elitach, więc czemu piszesz "u was" EDIT: Gamer, a czy widać, że ja byłem na serwerze? Nie i nie wymyślaj, że ja kolegów nie mutuje, bo mute i te twoje bajki nic nie zdziałają. Przypominam Ci byś używał opcji "Edytuj" i jak nie masz nic sensownego do napisania, to sobie odpuść. Edytowane 31 Lipca 2016 przez Uzillo 1
jarząb Opublikowano 31 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2016 Kamszot jest z GN a nie z ELITE
GamereK Opublikowano 31 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Gamer, czy ty jesteś normalny? Po co wrzucasz ss kamszota, jak sprawa jego nie dotyczy? PS: Kamszot nie jest w Elitach, więc czemu piszesz "u was" Ponieważ tu widać twoją sprawiedliwość i faworyzację , powinieneś dać mu mute za obraze a Ty zachowałeś się tak jakby nic nie powiedział. Tak jest zawsze jeśli chodzi o GN i ELITE bo po co dawać kolegom mute Edytowane 31 Lipca 2016 przez GamereK
GamereK Opublikowano 31 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2016 Kamszot jest z GN a nie z ELITE No co Ty nie powiesz...
BlasteR Opublikowano 31 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgadzam sie z Mik0DCI Grupa MG nie dosć ze obraza i wyzywa to jescze okardla nasza baze przy pomocy Seku i KCZPL ale to juz inny temat. Jestem za tym żeby Zbanować grupe MG albo dac muty tej grupie. Pozdrawiam :D
GamereK Opublikowano 31 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgadzam sie z Mik0DCI Grupa MG nie dosć ze obraza i wyzywa to jescze okardla nasza baze przy pomocy Seku i KCZPL ale to juz inny temat. Jestem za tym żeby Zbanować grupe MG albo dac muty tej grupie. Pozdrawiam :D To nie jest skarga na grupę MG więc nie pisz tu o tym
BlasteR Opublikowano 31 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2016 Gamerek ale ja sie zgadzam z Graczami
Krystek Opublikowano 31 Lipca 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłaszam się do jakiegoś moderatora forum, aby zamknął ten temat do czasu odpowiedz któregoś z adminów serwera MTA. Robi się straszny syf tutaj, jak i wiele postów nie jest tutaj na temat. Skoro uważacie że grupa MG jest taka, siaka czy owaka, złóżcie na nich skargę, proste. Przypominam że skarga tutaj, dotyczy Moderatora @Uzillo. 1
Szyderca Opublikowano 31 Lipca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2016 Co tutaj się wyrabia przechodzi ludzkie pojęcie. Sprawa jest do sprawdzenia przez opiekuna serwera. Jeśl inie potraficie się wypowiadać na normalnym poziomie i na temat, to nie będziecie tutaj pisać w ogóle. Zamykam.
Krystek Opublikowano 2 Sierpnia 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Przepraszam że się wtrącam Nesty, ale lepiej by było, gdybyś w tych logach które ujawniłeś wyżej, zakrył IP Tommy'ego. 1
Rekomendowane odpowiedzi