aaPSIKPL Opublikowano 31 Lipca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2016 Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym w zależności czy pracuje czy nie ale staram się bywać o różnych porach Nick jakiego używasz: aaPsikPLWiek: 31Staż gry Counter-Strike: Jakiś 5 lat Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nic mi o tym nie wiadomo Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak na 2 serwerowniach dwa razy byłem opiekunem serwera . Znajomość komend oraz funkcji admina: 10/10 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Myślę że bym się przydał . Często są gracze którzy Adminem zostają by się pochwalić ja zostaje ponieważ nienawidzę cziterów ! Wszystko to co napisałem można sprawdzić Mutację chyba dawno przeszedłem chociaż powiem że ze względu na jeden port w lapku nie rozmawiam przez mikro chyba że na teamspeak na gierce od roku walczę z tym i nie mogę zrobić dźwięku z mikro podczas gry . dodam iż rozmawiam przez zestaw słuchawkowy gdzie na team speak działa a na gierce nie . Pozdrawiam Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:46048025
Minka Opublikowano 31 Lipca 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2016 + dopiero założone konto na forum.Punkt "Staż gry na serwerze" pominięty. Ewidentnie jestem na NIE
Szyderca Opublikowano 31 Lipca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2016 napisz wg wzoru w odpowiednim do tego miejscu
Szyderca Opublikowano 31 Lipca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi