Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy jest taka opcja, że wprowadzicie /mute na ten oto serwer? Głos niektórych osób denerwuje, lub czasami wydzierające się dzieci. Jest to mala rzecz, a tak wielce pomaga.

Drugą kwestią ktora poruszę są granaty u Vipa, jest to po prostu straszne. Chodzi mi o te +20 obrażeń. Każda osoba na to narzeka, bo to jest na prawdę straszne. Wiem- grymaszę, ale składam tylko propozycje usunięcia tych +20 obrażeń. Pozdrawiam

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

1. Sam możesz zmutować gracza - czy masz steam czy non steam - każdy może to uczynić. Spróbuje dzisiaj albo jutro zrobić "poradnik" jak to działa. Jest to banalna rzecz, a niestety praktycznie nikt z tego nie korzysta.
2. Usunięcie nie wchodzi w rachubę - kiedy serwer powstawał to był jeden z pierwszych dodatków - dodatkowe obrażenia HE są dłużej niż ja na tej sieci :P

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jeśli chodzi o punkt pierwszy to w bardzo łatwy sposób możemy kogoś zmutować wystarczy: Esc ---> Player list ---> Nick gracza ---> Mute in-game voice. To tyle jeśli chodzi o pierwszy punkt.

Punkt drugi co prawda dużo graczy narzeka na te granaty ponieważ dużo biją lecz takie granaty mają osoby posiadające "Vipa" i nie ma ich aż tak dużo.

Tak jak napisał Modern Talking usunięcie ich nie wchodzi w grę i popieram jego słowa. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią.
Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi.

Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty.
Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu.

Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.

• 2 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności