`FeNoMeN ! ~ Opublikowano 21 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2016 Witam. Czy jest taka opcja, że wprowadzicie /mute na ten oto serwer? Głos niektórych osób denerwuje, lub czasami wydzierające się dzieci. Jest to mala rzecz, a tak wielce pomaga. Drugą kwestią ktora poruszę są granaty u Vipa, jest to po prostu straszne. Chodzi mi o te +20 obrażeń. Każda osoba na to narzeka, bo to jest na prawdę straszne. Wiem- grymaszę, ale składam tylko propozycje usunięcia tych +20 obrażeń. Pozdrawiam
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 21 Lipca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2016 1. Sam możesz zmutować gracza - czy masz steam czy non steam - każdy może to uczynić. Spróbuje dzisiaj albo jutro zrobić "poradnik" jak to działa. Jest to banalna rzecz, a niestety praktycznie nikt z tego nie korzysta.2. Usunięcie nie wchodzi w rachubę - kiedy serwer powstawał to był jeden z pierwszych dodatków - dodatkowe obrażenia HE są dłużej niż ja na tej sieci :P 1
iku. Opublikowano 21 Lipca 2016 Zawieszony Opublikowano 21 Lipca 2016 Jeśli chodzi o punkt pierwszy to w bardzo łatwy sposób możemy kogoś zmutować wystarczy: Esc ---> Player list ---> Nick gracza ---> Mute in-game voice. To tyle jeśli chodzi o pierwszy punkt. Punkt drugi co prawda dużo graczy narzeka na te granaty ponieważ dużo biją lecz takie granaty mają osoby posiadające "Vipa" i nie ma ich aż tak dużo. Tak jak napisał Modern Talking usunięcie ich nie wchodzi w grę i popieram jego słowa. 2
Właściciel GET Opublikowano 21 Lipca 2016 Właściciel Opublikowano 21 Lipca 2016 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi. Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu. Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.
Właściciel GET Opublikowano 26 Września 2016 Właściciel Opublikowano 26 Września 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi