aKb_O Opublikowano 18 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2012 Cześć mam, problem, czemu zaczęło mnie dzisiaj wyświetlać jako nonsteam skoro gram na Steamie? Po wpisaniu w konsoli amx_ip pokazuje valve_id_lan i podobno nie wyświetla avatara- ale tego nie sprawdzałem bo gram na niskiej rozdzielczości. Powiedział mi to Beny 0 Skilla, więc piszę, żeby to jakoś rozwiązać, podobno "konsola nie kłamie" Jednak coś jest nie tak, na innych serwerach wyświetla się normalnie. Fragujemy: http://cloud-2.steampowered.com/ugc/956137950882996361/E6F0FEE1675B31EBDCA2C13FA844D3434F2AC2C2/ "inny" http://cloud-2.steampowered.com/ugc/956137950882995104/7C0667970CE21470803795ECB2B3F896C02AFBEF/ Proszę o pomoc.
Wygnaniec Opublikowano 18 Lipca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2012 Też tak miałem czasami po prostu trzeba ręcznie resnać serwer 4 fun i po problemie. Nesty bedzie to zrobi to.
Właściciel GET Opublikowano 18 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 18 Lipca 2012 Mimo wszystko biniarki wszystkie kolidują z dproto i nie da się uniknąć takich sytuacji. To, że wyświetla Ciebie jako "NS" to ma prawo tak wystąpić. Co prawda rzadziej niż na poprzednich biniarkach, ale ma prawo. Reset serwera był wykonywany o 3 coś koło tego może 4. Jeżeli wyświetla Ciebie jako dokładnie nie NS a VALVE_ID_LAN (bo NS ma zupełnie co innego napisane) to pół biedy. Ważne, aby osoby posiadające uprawnienia nie dotknęło to.
Wygnaniec Opublikowano 18 Lipca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2012 Mimo wszystko biniarki wszystkie kolidują z dproto i nie da się uniknąć takich sytuacji. To, że wyświetla Ciebie jako "NS" to ma prawo tak wystąpić. Co prawda rzadziej niż na poprzednich biniarkach, ale ma prawo. Reset serwera był wykonywany o 3 coś koło tego może 4. Jeżeli wyświetla Ciebie jako dokładnie nie NS a VALVE_ID_LAN (bo NS ma zupełnie co innego napisane) to pół biedy. Ważne, aby osoby posiadające uprawnienia nie dotknęło to. To nie prościej resnać serwer i po problemie ?
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 19 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Lipca 2012 Miałem ten problem przez jakiś czas. Rozwiązał się samoczynnie. Reset serwera pomagał dosłownie na chwile, a problem powracał.
Nobek? Opublikowano 20 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2012 I tak dobrze ze Ci buguje na Valve id lan a nie na steam id lan, bo idzie Cie odroznic od ns. Chwile tak bedziesz mial. W tej sytuacji moze Ci pomoc przeinstalowanie csa lub poprsotu przeczekanie .
Właściciel GET Opublikowano 20 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 20 Lipca 2012 I tak dobrze ze Ci buguje na Valve id lan a nie na steam id lan, bo idzie Cie odroznic od ns. Chwile tak bedziesz mial. W tej sytuacji moze Ci pomoc przeinstalowanie csa lub poprsotu przeczekanie . Przeinstalowanie CSa nie wchodzi w opcję, bo to nic nie da. Poczekanie być może, ale i tak czy siak nie wiadomo czy się dproto od buguje. Ice Tea przeczytał temat? Proszę o potwierdzenie w tym temacie, masz czas do 24.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 20 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2012 Już to dawno ogarnąłem ;D
Właściciel GET Opublikowano 20 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 20 Lipca 2012 Już to dawno ogarnąłem ;D To więcej razy nie życzę sobie jechanie po serwerze ZM. Masz ostatnie ostrzeżenie.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 20 Lipca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2012 Od zawsze byly , sa i beda z tym problemy na wielu serwerach . Ale nikt dokladnie nie wie o co chodzi chyba tak cos mi sie wydaje ,]
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 21 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2012 Ja nawet pisałem w tej sprawie do steam, bo nie wiedziałem w czym tkwi problem. Pomyślałem że coś ze steamem i pisałem do supportu. Odpisali, żeby dać screenshoty z tym problemem, więc dałem im ss'a ze statusem konsoli i ss'a tabelki statów (nie miałem avatara). Wysłałem im to, ale już nie odpisali.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 21 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2012 na innych serwerach nie spotkałem się z takim czymś..
Właściciel GET Opublikowano 21 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 21 Lipca 2012 na innych serwerach nie spotkałem się z takim czymś.. Na każdym serwerze, gdzie jest zainstalowany HLDS +5006 (bądź ma parametry "-autoupdate" / "-beta hlbeta" ) oraz dproto najwnosze bywają takie problemy. Nie tylko na naszym.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 21 Lipca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2012 na innych serwerach nie spotkałem się z takim czymś.. Na każdym serwerze, gdzie jest zainstalowany HLDS +5006 (bądź ma parametry "-autoupdate" / "-beta hlbeta" ) oraz dproto najwnosze bywają takie problemy. Nie tylko na naszym. Pewnie ze to nie jedyny serwer ,] Rozmawialem w tym temacie , byl nawet poruszony na wiaderku itp ,] ale konkretnego rozwiazania nie podano .
Właściciel GET Opublikowano 21 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 21 Lipca 2012 na innych serwerach nie spotkałem się z takim czymś.. Na każdym serwerze, gdzie jest zainstalowany HLDS +5006 (bądź ma parametry "-autoupdate" / "-beta hlbeta" ) oraz dproto najwnosze bywają takie problemy. Nie tylko na naszym. Pewnie ze to nie jedyny serwer ,] Rozmawialem w tym temacie , byl nawet poruszony na wiaderku itp ,] ale konkretnego rozwiazania nie podano . Nie ma rozwiązania, bo dproto zaprzestano rozwijać.
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi