Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i stało się, lagi sprzed wielkiej aktualizacji serwera powróciły, może nie aż tak męczące, ale jednak.

Opublikowano

Są rzadsze, mniejsze, częstsze powiadomienie o pingu większym niż 500 ms - na ten moment to wszystko co mogę powiedzieć i co zdążyłem zaobserwować.

Opublikowano (edytowane)

Ja osobiście się z tym problemem nie spotkałem.

22:53 mega lagi. Jeden trwający ponad minutę.

Edytowane przez Krystek
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

11:40 - 12:20 lagi

12:30 - Duży lag

Edytowane przez Krystek
Opublikowano

Lagi pojawiają się co jakiś czas, dzisiaj na przykład wielkie lagi po godzinie 10. Żeby nie doszło do kolejnego restartu serwera. ;)

Opublikowano (edytowane)

Serwer ostatnio cały czas laguje - raz bardziej, raz mniej (jest problem np. z odklejeniem się od auta, użyciem medykamentów). W dodatku nadal w wielu miejscach występują looty widmo - niby na ziemi leży, jednak gdy próbujemy zebrać ten przedmiot - nie ma go tam.

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez sQud
Opublikowano

Dnia 16.03.2016r. o godzinie ok.20 całkowicie wywaliło serwer, raczej nie było administracji na serwerze, tak po prostu nagle każdy dostał Timeout'a.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dostaję zgłoszenia od graczy że pojazdy znikają z baz, albo pojawiają się nagle poza bazami.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To prawda, dzisiaj nam rower wyleciał z bazy, przez co myślałem że ktoś go kradnie.

Opublikowano

Nasza PCJ wczoraj wyleciała za bazę - rower wpadł pod tekstury razem z buffalo, radiolkami i admiralem..

• Właściciel
Opublikowano

Dostaję zgłoszenia od graczy że pojazdy znikają z baz, albo pojawiają się nagle poza bazami.

Zablokujemy takie coś niebawem.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

a oddacie te pojazdy co znikly za baze i nam ukradli?

Opublikowano

Może jakaś informacja na temat stanu serwera?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Up - nie pisz posta pod postem

Wszyscy wiedzą że serwer jest wyłączony, przestańcie pisać w koło to samo

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności