Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciał bym się dowiedzieć co się znów dzieje z serwerem

Opublikowano

Mi się wydaje że dlatego tak jest bo prawie przez cały czas liczba graczy sięga 55/60,moim zdaniem powinniście zwiększyć sloty na serwerze do 120-150

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

70/80 max

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Brawo,admini mogą przeczytać ale już odpisać to nie łaska 

• Właściciel
Opublikowano

A po co mamy na Twoje bzdury odpisywać? Powyżej 60 slotów tworzą się jeszcze większe lagi niż przy 60. Ponadto, bezzasadne będzie zwiększenie do 120 slotów, skoro serwer jest momentami 50-59/50 i trochę trwa zanim się zapełni ponownie do 60. 

Opublikowano (edytowane)

OK moja odpowiedź jest bezsensowna,ale mógł byś napisać czmu znowu serwer nie działa 

Edytowane przez Nesty
Opublikowano

Nie wszystko idealnie gra. Nic się nie stanie jeżeli serwer niedziała przez "1 dzień". Sloty wystarczają.

Opublikowano (edytowane)

Owszem masz rację, ale zauważyłem że od pewnego czasu gdy liczba graczy wzrosła do 50+ na serwerze zaczynają się robić lagi i właśnie tego typu problemy

Edytowane przez Nesty
Opublikowano

No niestety. Zauważ że jeżeli było by te 120 slotów to najprawdopodobniej byłyby lagi praktycznie zawsze.

Opublikowano (edytowane)

To już zależy od hostów itp..., ale z własnego doświadczenia wiem że jak na serwerze jest więcej slotów to i więcej graczy. 

Edytowane przez Nesty
Opublikowano

Panie kierowniku następnym razem wystarczy napisać że są problemy serwera czy coś itp... byle by było,żeby było przynajmniej widać że wiecie o problemie 

• Właściciel
Opublikowano

Załataliśmy jeden problem, sprawdzamy drugi. Nie możemy pochopnie informować o problemach - po to jest analiza, aby rzetelnie Was poinformować. Chyba, że chcesz wiadomości na pół gwizdka. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Proszę nie spamować i nie zakładać bezsensown

ie tematów, dlaczego serwer nie działa. Jeśli nie ma informacji oznacza to, że pracujemy nad rozwiązaniem problemów, a nie chcemy informować o spekulacjach, a stanie rzeczywistym serwera. 

Obecnie udało się zrobić w ten sposób, że przy każdym starcie serwera bazy będą się automatycznie wczytywać. Ponadto, jeśli serwer wyłączy się, zostanie przez system automatycznie uruchomiony. Pozwoli to zapobiec wyłączaniu się serwera na X godzin i dzięki temu nie stracicie już itemów lub pojazdów z powodu niezaładowania się baz. Ponadto, pozwoli nam na dokładną analizę problemu, gdyż będziemy pracować "w tle".

Oczywiście, jeśli będą występowały problemy natury sieciowej to naturalne jest, że na to wpływu mieć nie będziemy i nie będzie można uruchomić serwera. Lecz na szczęście tak się nie dzieje. 

Pozdrawiam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności