ZJface Opublikowano 2 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) Ako ste administrator zabraniti server će biti više koristiti becasue on neće morati čitati glupe izvješća Ty za vas vrijeme You and you team not have skill and you wana report everyone who know play this game Edytowane 2 Lipca 2016 przez ZJface
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 2 Lipca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2016 ZJFace, stupid comment. 1
Sebek;) Opublikowano 2 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2016 (edytowane) Mniej mnie wyzywałeś ? Jechałeś tak samo a i czasem nawet gorzej+ty zaczynałeś większość kłótni , żartowałeś z naszego gangu wiele razy a ja skargi nie pisałem, a i jeszcze pisanie skargi za napisanie ''Jak z GN każdy bk ciśnie'' to trzeba naprawdę być dobrym. Taki dzieciak z ciebie :D Edytowane 2 Lipca 2016 przez Sebek;) 1
Zasłużony Fragowicz Francsk13 Opublikowano 2 Lipca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2016 Nie tylko "Jak z GN każdy bk ciśnie" chyba nie widziałeś reszty. Wszystkie wyzwiska zapoczątkowałeś ty po tym jak pojechałem do cb pod bazę i cię zabiłem Nie jechałem po was aż tak bo ta skarga nie miałaby sensu istnienia.
Rekomendowane odpowiedzi