Skocz do zawartości

[Oddzielony] Rekrutacja Do Nightmares

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

♠ Imię [Opcjonalnie]:Konrad

♠ Aktualny wiek [Minimum 14 lat]: 17

♠ Aktualny nick [Jeśli nie grasz pod stałym nickiem, uwzględnij to]:Stopa

♠ Staż na serwerze [Minimum 2 miesiące, w tym przypadku na krótszy staż można przymknąć oko]:co prawda godzina na serwerze , lecz ogolnie w dayz staż 5 lat , na nationz 500 minut :)

♠ Staż w MTA: 5 lat

♠ TS3 z mikrofonem: Tak/Nie Tak

♠ Kierowca 4/5 Strzelec 4/5

♠Dokładanie się do opłat: Tak/Nie Nie ;/ przynajmniej narazie , jeśli będzie taka okazja ( pod względem mojej sytuacji pieniężnej składki mogą się zdarzyć ;) ) 

♠Czas jaki możesz przeznaczyć na grę w tygodniu:7-10 godzin dziennie

♠ Kilka zdań o sobie: Hmm  w sumie to sam nie wiem jak moge siebie opisać , daliście tutaj trudne zadanie   :P  No to może tak : Interesuje sie informatyka , programowaniem gier komputerowych oraz stron internetowych , W MTA DayZ gram już od 5 lat , Na fragujemy.com gram co prawda mało , lecz na innych serwerach mam spory staż , kiedyś na fragujemy grałem pod nickiem Dev3r gdzie miałem  400 minut przegranych na innych serwerach miałem tak średnio po 500 minut / na xaa dayz 4 tygodnie :) Posiadam kulture osobistą , nie lubie sprzeczek w ekipie a także zbędnego obrażania za coś co każdemu mogłoby się zdarzyć np : zepsucie jednej akcji :P szukam ekipy ponieważ samemu na żadnym serwerze nie da się osiągnąć czegoś wielkiego   :) 

Pozdrawiam, Stopa

Sensownie, ale coś Cię z Nation'a nie pamiętam, grałeś może pod innym nickiem?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności