Ravennink Opublikowano 26 Czerwca 2016 Fragowicz Opublikowano 26 Czerwca 2016 ◄Wiek: 15, niedługo 16 wbija ◄Nick: MusującyRelog, Ravennink, RVNN ◄Jak długo grasz na fragujemy.com: 2 lata będzie ◄Czy grałeś na innych serwerach mta?: Tak, gram w mta 4 lata. ◄Jazda autem [1/10]: 8/10 ◄Strzelanie [1/10]: 8/10 (ocenicie sami) ◄Strzelanie ze snajperki [1/10]: 9/10 ◄Komunikator TS3: Owszem posiadam. ◄Godziny w których grasz: Przez całe wakacje ◄Krótko o sobie: Cześć jestem Bartek mam 15 lat interesuje się grami, piłką nożną i niektórzy mówią że jestem zabawny :) (skromność)
Ravennink Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Czerwca 2016 REKRUTACJA OTWARTA ! ◄Wiek [15+]: ◄Nick: ◄Jak długo grasz na fragujemy.com: ◄Czy grałeś na innych serwerach mta?: ◄Jazda autem [1/10]: ◄Strzelanie [1/10]: ◄Strzelanie ze snajperki [1/10]: ◄Komunikator TS3: ◄Godziny w których grasz: ◄Krótko o sobie: Grając z nami ◄będziesz się świetnie bawić, ◄otrzymasz dostęp do aut, bazy oraz namiotów, ◄zostaniesz uwieczniony na youtube! UWAGI: ◄Graj z tagiem |EP|, ◄Pierwsze dni jesteś na testach, nie otrzymasz od razu hasła. ◄W podaniu opisz trochę więcej, ◄Bądź aktywny, ◄Bądź w miarę kulturalny, ◄Nie oszukuj w podaniu. Życzymy powodzenia i miłej gry! ◄Wiek: 15, niedługo 16 wbija ◄Nick: MusującyRelog, Ravennink, RVNN ◄Jak długo grasz na fragujemy.com: 2 lata będzie ◄Czy grałeś na innych serwerach mta?: Tak, gram w mta 4 lata. ◄Jazda autem [1/10]: 8/10 ◄Strzelanie [1/10]: 8/10 (ocenicie sami) ◄Strzelanie ze snajperki [1/10]: 9/10 ◄Komunikator TS3: Owszem posiadam. ◄Godziny w których grasz: Przez całe wakacje ◄Krótko o sobie: Cześć jestem Bartek mam 15 lat interesuje się grami, piłką nożną i niektórzy mówią że jestem zabawny :) (skromność)
Rekomendowane odpowiedzi