Fred1212 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2016 Nick jakiego używasz: FredWiek: 24Staż gry Counter-Strike: 9-10 lat Staż gry na serwerze: miesiacCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: takPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: takGodziny w jakich grasz: glownie po pracy to juz zalezy jakas mam zmianeKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: gram na dr od kilku lat wiec wiem co niecona serwerze bez admina panuje chaos kazdy skraca itp jestem wesolym i towarzyskim graczem zawsze kazdy sie dobrze bawi jak jestem na serwerzeOświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:82767045
Właściciel GET Opublikowano 1 Czerwca 2016 Właściciel Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi