NaXe / MTA DAYZ Opublikowano 21 Maja 2016 Fragowicz Opublikowano 21 Maja 2016 Pragnę ogłosić iż otwieramy rekrutację odnowionej grupy Kebaby Musiała! Aktualnie w grupie są 3 osobyPrzyjmiemy MAKSYMALNIE 2 osoby, zatem jest jeszcze jedno wolne miejsceSpam = odrzucenie podania.Wymagania: Wiek: [Przynajmniej 14+] Aktualny nick: Staż na serwerze: [Minimum 2 mies.] Staż w MTA: TS3 ze sprawnym mikrofonem: TAK/NIE Swoje umiejętności w kierowaniu i strzelaniu: Dokładanie się do opłat: TAK/NIE Coś o sobie: Najlepiej jeden strzelec, jeden kierowca !Z podania należy usunąć wszystkie nawiasy!Grając w teamie musisz grać z tagiem! |oKM| obowiązuje do końca okresu próbnego 2
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 21 Maja 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Maja 2016 Poprawiłem wygląd rekrutacji. 3
Shizov Opublikowano 22 Maja 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Maja 2016 Wiek: 19 Aktualny nick: Shizovsky Staż na serwerze: [Minimum 2 mies.] 4 Staż w MTA: 5 miechow TS3 ze sprawnym mikrofonem: TAK Swoje umiejętności w kierowaniu i strzelaniu: 5/5 Dokładanie się do opłat: TAK Coś o sobie: Zabijam i padam xD
VaDiMx Opublikowano 22 Maja 2016 Fragowicz Opublikowano 22 Maja 2016 skoro masz bana to po co piszesz podanie?
czcinka10 Opublikowano 25 Maja 2016 Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Wiek: 14,5! <Jest +14 :v> Aktualny nick: Czcinka Staż na serwerze: Od stycznia Staż w MTA: +- 2 lata TS3 ze sprawnym mikrofonem: Ze sprawnym mikrofonem jest, ale z wykastrowanym głosem. Swoje umiejętności w kierowaniu i strzelaniu: Kierowanie: 4/10 Strzelanie 7/10 Dokładanie się do opłat: Jasne. Coś o sobie: Jam Michał, wiecie o mnie sporo, trzymamy dobry kontakt. <clap> PROSZĘ O POZYTYWNE ROZPATRZENIE PODANIA! <clap> Edytowane 25 Maja 2016 przez czcinka10
LewuseQ Opublikowano 25 Maja 2016 Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Wiek: 14 Aktualny nick:draZeQ/draZ/Szejd! Staż na serwerze: 5 mies. Staż w MTA: 2 lata TS3 ze sprawnym mikrofonem: Tak Swoje umiejętności w kierowaniu i strzelaniu:Kierowca 5/10, strzelec 8/10 Dokładanie się do opłat: Tak Coś o sobie:Jestem Sobie drazeq, gramlismy ze sobą w ekipie długo na tym serwerze, na początek w KM potem w P a na koniec w TDP, a czasami jest biesiada u mnie (często) ;D Edytowane 25 Maja 2016 przez LewuseQ 2
Kinght Opublikowano 26 Maja 2016 Fragowicz Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) Wiek: 16. Aktualny nick: Kinght. Staż na serwerze: Od 26 grudnia potem w lutym przerwa. Staż w MTA: Od chyba będzie tak z 5 lat. TS3 ze sprawnym mikrofonem: TAK. Swoje umiejętności w kierowaniu i strzelaniu: Kierowanie 8/10 strzelanie 6-7/10. Dokładanie się do opłat: TAK. Coś o sobie: Jestem Kinght wielu może znać mnie z grupy SVM jestem spokojnym chociaż czasami mam ragequit'y graczem. Więcej o mnie można się dowiedzieć na priv :). Edytowane 26 Maja 2016 przez Kinght
BlasteR Opublikowano 27 Maja 2016 Fragowicz Opublikowano 27 Maja 2016 Wiek: [Przynajmniej 14+] -Mam 16 w tym roku Aktualny nick: BL4steR Staż na serwerze: [Minimum 2 mies.]- 3,5 miesiący z 20 dniową przerwą Staż w MTA: 3Lata TS3 ze sprawnym mikrofonem: TAK/NIE- TAK Swoje umiejętności w kierowaniu i strzelaniu: Kierowania 7/10 Strzelanie 8,5/10 Dokładanie się do opłat: TAK/NIE- TA Coś o sobie:Mam na imie Seweryn. Mam 16lat. Gram w piłkę nożną i gry komputerowe. Jestem pasjonatem gier. Gram by grać nikt mi nie zabroni . Pozdrawiam !
PogromcaKislu Opublikowano 30 Maja 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Maja 2016 Wiek: [Przynajmniej 14+] 16 Aktualny nick: TheKislu Staż na serwerze: [Minimum 2 mies.] 5 miesięcy Staż w MTA: Rok TS3 ze sprawnym mikrofonem: TAK/NIE TAK Swoje umiejętności w kierowaniu i strzelaniu: Strzelanie - Mocne 7.5/10 Kierowanie 2/10 Dokładanie się do opłat: TAK/NIE TAK (aczkolwiek nie zawsze) Coś o sobie: No więc, podobnie jak Kinghta można mnie znać z grupy SVM, jestem w miarę spokojnym graczem, okradnę wam namioty, chciałbym powrócić do MTA, w tym celu właśnie składam to podanie, okradnę też pojazdy, nooo iii to by było na tyle :)
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2016 Rekrutacja otwarta, zapraszamy do pisania podań. Przyjmiemy maksymalnie 2 osoby. Teraz to ja odpowiadam za rekrutację. 1
Filip Opublikowano 4 Czerwca 2016 Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Wiek: 14 lat Aktualny nick: FilipowskY Staż na serwerze: Na serwie gram od niedawna, ale w samym dayz modzie do MTA mam ok. 3/4 lata, także nie jestem laikiem :D Staż w MTA: W MTA zacząłem grać jak wyszedł Dayz mod czyli 3/4 lata TS3 ze sprawnym mikrofonem: Mam TS3 i Skype, mikrofon mam (nawet 2) tylko muszę je ogarnąć bo są lekkie szumy a nie chcę przeszkadzać innym w grupie :) Swoje umiejętności w kierowaniu i strzelaniu: Kierowanie: 8/10(latanie 9) a strzelanie 7/10 Dokładanie się do opłat: TAK Coś o sobie: Witam, mam na imię Filip pochodzę z Województwa Mazowieckiego (dokładnie Sypniewo). Mam 14 lat moimi zainteresowaniami jest informatyka,piłka nożna i poniekąd astronomia. W gry gram od 5 roku życia. To tyle, dzięki za ewentualne przyjęcie do clanu/gangu. @Edit Mikrofon naprawiony, mogę rozmawiać :D Edytowane 7 Czerwca 2016 przez FilipowskY
Filip Opublikowano 4 Czerwca 2016 Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2016 Byłem w VTP, ale już mnie nie ma :D Nie będę pisał co się stało, ważne jest chyba podanie, zapomniałem dodać, że problemów nie robię i słucham się rozkazów c:
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2016 Ja bym jednak chciał wiedzieć, przezorny zawsze ubezpieczony :) Rekrutacja wstrzymana do odwołania 1
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Czerwca 2016 Rekrutacja przeniesiona - > http://fragujemy.com/topic/40483-rekrutacja-do-nightmares/?p=215777 Zapobiegawczo, gdyby ktoś nie wiedział
Właściciel GET Opublikowano 13 Lutego 2017 Właściciel Opublikowano 13 Lutego 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi