Właściciel GET Opublikowano 11 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 11 Lipca 2012 Witam, Na forum trwała praca ponad 2h, aby przeorganizować forum. Proszę spojrzeć na nowy wygląd działów. Najważniejsze to to, że nadeszła zmiana kolejności wyświetlania działów i w nich fora. Zaszły poważne zmiany w OFF-TOPIC, który zmienił swoją nazwę na Dyskusja & Rozrywka. Powstał dział download i wdrożenie do niego z innych for - download, np. map. Połączenie kilku działów do Dyskusja & Rozrywka, np. muzyka i filmy, hosting. Zmiana rynku na giełda i usunięcie poddziałów. Od teraz jest to swobodny dział. Dodano ogólny dział do artykułów i poradników w hyde park. AMXBans dodano do działu "Znane mody". W dziale gry zmiana nazw kilku działów. Centrum dowodzenia od teraz posiada archiwum. Usunięto ogłoszenia i zastąpiono tym "sprawy forum". Znajdują się tam wszelkie uwagi, pytania, informacje czy podania do zespołu. O właśnie. Moderacja teraz nazywa się zespołem. Forum "wszystkie serwery" dołączono "sklep" oraz "informacje o serwerach" z centrum dowodzenia. Zmian było sporo, jestem wykończony i chaotycznie mogłem to napsiać. Jeżeli ktoś zauważył jakikolwiek błąd na forum lub chciałby odnieść się do działów i ich reorganizacji, pisać tutaj. Uwaga! Na dniach mogą być dalsze zmiany. Pozdrawiam, Nesty
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 11 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2012 Czekamy - jak trzeba pomocy to pisz i jestem :)
Właściciel GET Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Właściciel Opublikowano 11 Lipca 2012 Usunięte jednak zostało "Artykuły i poradniki" oraz archiwum przesunięte na dół. Jakoś nie pasuje na górze u nas.
Właściciel GET Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Właściciel Opublikowano 13 Lipca 2012 Kolejne update, dzięki któremu forum nie musi wczytywać na stronę główną mnóstwo działów. Zostały one schowane na przykładzie działu download. Generowanie strony jest bardziej optymalne i nie trzeba pół godziny przewijać na dół.
B.A. Opublikowano 16 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2012 No brawo Nesty. Plus dla ciebie+
Właściciel GET Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Właściciel Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Kolejny update forum, a zarazem myślę ostatni. Przeorganizowano forum dla potrzeb użytkowników tak, aby się nie pogubili. Nowością przede wszystkim jest oddzielenie rozrywki od dyskusji. Dyskusja teraz składa się z dyskusji m.in. muzyki, filmów, gier, sportu oraz nowość motoryzacji! Ponadto zostały stworzone tam dwa, całkowicie wyróżniające się działy. Mianowicie "dyskusja o swojej twórczości" oraz "zapytaj". Dyskusja o swojej twórczości to zupełnie nowy dział, w którym jeśli Ty jesteś twórcą i stworzyłeś coś własnego, np. film, muzykę czy zdjęcia (nie Twojej twarzy i ciała :d) to możesz się tym pochwalić na forum. Z kolei dział zapytaj służy do zadawania pytań. Inaczej, jeśli chciałbyś się zapytać coś do czego nie jest stworzony dział, np. ile to jest 2+2 albo o przerabianiu czegoś to dział służy Ci pomocą. Kolejną zmianą jest reorganizacja działu "dyskusja i rozrywka", która zmieniła nazwę na "rozrywka i pozostałe". Znajdziesz tam giełdę, humor, off-topic, informacje ze świata, przywitaj się i archiwum. Uproszczone zostało "Rozmowy off-topic" - nie ma tam przywitaj się czy chociażby działu humor, który nie miał tam sensu bytu. Ponieważ był dział "wideo" "wideo czyjeś" czy jak to się zwało, były zabawy, różne tematy, więc humor nie miał sensu. Teraz ma, ponieważ został wydzielony oraz wdrożone do niego dwa poddziały "śmieszne zdjęcia" "śmieszne wideo" - to już jest sens i łatwo "podróżować" po forum. Myślę, że zmiany będą się podobać. Nie wykluczone, że są błędy lub błędna interpretacja z mojej strony odnośnie ulokowania działów. Jeśli występuje jakikolwiek błąd, proszę o niezłączne zgłoszenie w tym temacie, a nawet i zapodanie własnych propozycji. PS: Poprawiono również błędy językowe działów oraz uproszczenie ich (wywalenie zbędnych poddziałów, np. w informacje ze świata).
Wygnaniec Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ale ty nesty się rozpisał. Czytałem to 5 min :p Dobra robota
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Autor Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi