rekin. Opublikowano 20 Maja 2016 Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2016 Idzie zauwazyć, że na serwerze na zmiane grane ciągle mapy na zmiane. Mianowicie : Dust2-westwood-eldorado-inferno (czasami nuke) Jak się trafi to raz na 3 godziny jakas inna mapa gdzie wszyscy są zadowoleni,bo oooo w koncu inna mapa.. gdzie jest grana reszta map? Wprowadzcie jakąś blokade co 20map bo ludzie narzekaja i wychodza.
Indyk Opublikowano 20 Maja 2016 Wykluczony Opublikowano 20 Maja 2016 jest blokada co 10 map , ludzie wybierają większością głosów więc wszystko jest sprawiedliwie. ja też czasami czekam na Oilriga cały dzień ale w końcu sie udaje :D
rekin. Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2016 Indyk racja. Lecz jaki to ma sens? Po co sa niektóre mapy wgrane, skoro ich nie gra?
iku. Opublikowano 20 Maja 2016 Zawieszony Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) Rekin gracze wybierają zawsze te mapy które znają rzadko kiedy jest grana jakaś nowa mapka. Jest vote map i każdy głosuje na wybrana przez siebie mapę dlatego jest tak jak jest mi to nie przeszkadza ale od czasu do czasu można zabrać coś innego. ;) Edytowane 20 Maja 2016 przez ^Core.
L@jt Opublikowano 20 Maja 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2016 Nominuj jakąś mapę, która Twoim zdaniem jest grana rzadko i czekaj na vote. Jeśli gracze nie wybiorą powtarzaj do skutku. Większość wybiera mapy, a nie jeden/dwóch graczy, którzy wejdą i akurat ta mapa im nie pasuje "bo w końcu zagralibyśmy coś nowego". Zauważyłem, że właśnie Ci, którzy "płaczą" że gramy non stop to samo, nie nominują NIC nowego, lub nie nominują wcale. 2
rekin. Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2016 Iku ja ten temat odnosi sie tez Ciebie, iz tez bardzo czesto narzekasz na to. pawel.ja nominuje co mape jaka inne, a nominowanie do skutku ? pomysl bo ile mozna siedziec i grac? kazdy ma tez wlasne zycie i nie siedzi 24/7 przy kompie
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 21 Maja 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Maja 2016 Jest blokada na powtarzanie się map. Jest u nas główny trzon map który jest wybierany przez graczy, ale z tego co widzę to cały czas wplątuje się w to anarchy, office, piranesi, chateau, vertigo i wiele innych ;) ps. na dniach będzie też podmianka map i kilka ciekawych propozycji :D 2
3Pe GiboN Opublikowano 30 Maja 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Maja 2016 Racja troszkę za często są grane niektóre mapy ale tak wybiera większość graczy. Co 10 map już było by dobrze zwłaszcza dlatego że na serwerze jest duża ilośc map (zaj...... map)
Właściciel GET Opublikowano 18 Czerwca 2016 Właściciel Opublikowano 18 Czerwca 2016 Jest blokada, a nowy system jeszcze lepiej to wszystko przeorganizuje.
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi