Skocz do zawartości

[KOSZ] [INOWROCŁAW] Dwie kobiety zginęły na przejściu dla pieszych

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Tragedia w Inowrocławiu. Dwie kobiety zginęły na przejściu dla pieszych

Staruszka i nastolatka zginęły dziś wieczorem w wypadku na osiedlu Piastowskim. Z relacji mieszkańców wynika, że przyczyną była brawura młodego kierowcy

Do tragedii doszło przed godziną 20.00 na przejściu dla pieszych na ul. Św. Ducha na wysokości marketu Netto.

79-letnia kobieta oraz jej 17-letnia towarzyszka zostały potrącone przez samochód marki bmw.

Z relacji mieszkańców wynika, że auto jechało z dużą prędkością i kobiety wyleciały w powietrze odrzucone siłą uderzenia. - Obie zmarły w szpitalu – informuje asp. Izabella Drobniecka z policji.

21-latek kierujący bmw został już zatrzymany. Wstępnie stwierdzono, że był trzeźwy, choć pobrano mu krew do badania.

Źródło: Własne, Express Bydgoski i Ino-online.

Z początku dowiedziałem się od xx osób. Potem na chwilę poszedłem zobaczyć to i widziałem, bo mam do św. ducha 5 minut drogi lub krócej. Nawet 2-3 i tym bardziej, że to przy sklepie netto. No coś koszmarnego. Pełno krwi, kobieta jakaś słyszałem jak krzyczała "Agata nie rób mi tego!!!" a potem przyjechała karetka i ją zabrała, bo dostała na głowę. Niebezpieczne jest to przejście i tyle w tej sprawie.

Opublikowano

"Agata nie rób mi tego!"

I już się chce płakać . Ale z drugiej strony gość co tak szybko jechał to popierdoliło go [sorry za słowo] . Tym bardziej że jeszcze pijany jechał , ile ta nastolatka miała lat wiesz może ? Jednak mieszkasz w Inowrocławiu ; d . Teraz Cię dorwę :P

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

U mnie też nie dawno 2 babki potrącono.

Ale ciekawi mnie czy te babki wrąbały sie na chama czy to kierowca nie hamował .

Opublikowano

A gościu od BMW patrzy czy wgnieceń nie ma -.- . O boże co za człowiek ...

@edit . Czy to policjant ? Bo mało trochę widać :/

Opublikowano

Jestem za mocno zjarany na przeczytanie tego kolejny raz ale sam przez sam tytuł robi się smutno

• 8 lat później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności