Właściciel GET Opublikowano 9 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 9 Lipca 2012 Tragedia w Inowrocławiu. Dwie kobiety zginęły na przejściu dla pieszych Staruszka i nastolatka zginęły dziś wieczorem w wypadku na osiedlu Piastowskim. Z relacji mieszkańców wynika, że przyczyną była brawura młodego kierowcy Do tragedii doszło przed godziną 20.00 na przejściu dla pieszych na ul. Św. Ducha na wysokości marketu Netto. 79-letnia kobieta oraz jej 17-letnia towarzyszka zostały potrącone przez samochód marki bmw. Z relacji mieszkańców wynika, że auto jechało z dużą prędkością i kobiety wyleciały w powietrze odrzucone siłą uderzenia. - Obie zmarły w szpitalu – informuje asp. Izabella Drobniecka z policji. 21-latek kierujący bmw został już zatrzymany. Wstępnie stwierdzono, że był trzeźwy, choć pobrano mu krew do badania. Źródło: Własne, Express Bydgoski i Ino-online. Z początku dowiedziałem się od xx osób. Potem na chwilę poszedłem zobaczyć to i widziałem, bo mam do św. ducha 5 minut drogi lub krócej. Nawet 2-3 i tym bardziej, że to przy sklepie netto. No coś koszmarnego. Pełno krwi, kobieta jakaś słyszałem jak krzyczała "Agata nie rób mi tego!!!" a potem przyjechała karetka i ją zabrała, bo dostała na głowę. Niebezpieczne jest to przejście i tyle w tej sprawie.
LuxiU Opublikowano 10 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2012 "Agata nie rób mi tego!" I już się chce płakać . Ale z drugiej strony gość co tak szybko jechał to popierdoliło go [sorry za słowo] . Tym bardziej że jeszcze pijany jechał , ile ta nastolatka miała lat wiesz może ? Jednak mieszkasz w Inowrocławiu ; d . Teraz Cię dorwę :P
Właściciel GET Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Właściciel Opublikowano 10 Lipca 2012 Ta 17-latka to mojej znajomej koleżanka. Właśnie się dowiedziałem niedawno. http://www.pomorska.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=PO&Date=20120710&Category=INOWROCLAW01&ArtNo=120719981&Ref=AR&border=0&MaxW=580
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 11 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2012 U mnie też nie dawno 2 babki potrącono. Ale ciekawi mnie czy te babki wrąbały sie na chama czy to kierowca nie hamował .
LuxiU Opublikowano 11 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2012 A gościu od BMW patrzy czy wgnieceń nie ma -.- . O boże co za człowiek ... @edit . Czy to policjant ? Bo mało trochę widać :/
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 11 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2012 Raczej tak.
Vino Opublikowano 11 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2012 Jestem za mocno zjarany na przeczytanie tego kolejny raz ale sam przez sam tytuł robi się smutno
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 18 Października 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi