Nobek? Opublikowano 9 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2012 Witam mam problem z latarką. Jeżeli ktoś na serwerze ją włącza mi automatycznie skacze ping do 90 + i fpsy spadaj w doł tak, zezaczyna mnie klatkowac. Jezeli ktoś wie jak temu zaradzic prosiłbym o link lub odpowiedz tutaj. Karta graficzna Intela zintegrowana i Windows 7. CZekam na odpowiedz z góry dziękuje.
beny 0 skilla Opublikowano 17 Lipca 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2012 karta graficzna moze byc za słaba. 6200 powinno starczyc
Makon Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 24 Sierpnia 2012 komenda fps_max 60 powinna wystarczyć, również proponuje ci żebyś miał włączoną komendę net_graph 3 ciągle będziesz mógł zaobserwować w którym momencie ci te fps`y spadają.
Fragowy Mister Kasto Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Fragowy Mister Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Miałem podobną sytuację na starym komputerze jednak ping mi nie spadał jedynie fps do 6 . Wina leży po stronie karty graficznej.
Makon Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Możliwe ze i to przez karte....
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Nie powiedzialbym ze to grafa ... Jakis czas temu rozwaliłem modem od neta (radiowy) I metoda prob i bledow zamiast modemu mam karte sieciowa z adresem MAC takim jak na modemie , zawsze po formacie i (domyslnych ustawieniach) mialem co 15 sec skoki pingu do 300 , fps max chyba z 50 , mimi ze w cs mialem na 100 ustawione ... Dodatkowo lagowało jak uzywałem Micro ... NS / S to samo ... Konfiguracja karty sieciowej pomogła , robiles format ostatnio albo cos ?
Makon Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Jeżeli nie zrobiłeś to zrób go i wtedy powiadom nas o tym w tym temacie.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Moim zdaniem : Konfiguracja internetu lub Counter Strike ... Na innych grach tez tak masz ? - To moze wykluczyc karte graficzna
Makon Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Miałem taki sam problem na Ns`ie, wystarczało ze zmieniłem swój Cfg na lepszy.
Właściciel GET Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Właściciel Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zamykam, bo ja latarek nie będę wyłączał.
Rekomendowane odpowiedzi