Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z latarką.

Jeżeli ktoś na serwerze ją włącza mi automatycznie skacze ping do 90 + i fpsy spadaj w doł tak, zezaczyna mnie klatkowac. Jezeli ktoś wie jak temu zaradzic prosiłbym o link lub odpowiedz tutaj. Karta graficzna Intela zintegrowana i Windows 7. CZekam na odpowiedz z góry dziękuje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

komenda fps_max 60 powinna wystarczyć, również proponuje ci żebyś miał włączoną komendę net_graph 3 ciągle będziesz mógł zaobserwować w którym momencie ci te fps`y spadają.

• Fragowy Mister
Opublikowano

Miałem podobną sytuację na starym komputerze jednak ping mi nie spadał jedynie fps do 6 . Wina leży po stronie karty graficznej.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie powiedzialbym ze to grafa ...

Jakis czas temu rozwaliłem modem od neta (radiowy) I metoda prob i bledow zamiast modemu mam karte sieciowa z adresem MAC takim jak na modemie , zawsze po formacie i (domyslnych ustawieniach) mialem co 15 sec skoki pingu do 300 , fps max chyba z 50 , mimi ze w cs mialem na 100 ustawione ... Dodatkowo lagowało jak uzywałem Micro ...

NS / S to samo ... Konfiguracja karty sieciowej pomogła , robiles format ostatnio albo cos ?

Opublikowano

Jeżeli nie zrobiłeś to zrób go i wtedy powiadom nas o tym w tym temacie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Moim zdaniem : Konfiguracja internetu lub Counter Strike ... Na innych grach tez tak masz ? - To moze wykluczyc karte graficzna

Opublikowano

Miałem taki sam problem na Ns`ie, wystarczało ze zmieniłem swój Cfg na lepszy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności