Nobek? Opublikowano 9 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2012 Witam Ściągłem ostanio MAfie 2 i mam problem po właczeniu gry robi się czarny ekran i gra sie wyłacza. Wie ktos moze jak temu zaradzic?
aKb_O Opublikowano 9 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2012 Mafia ze steam rozumiem? Jaki system, jaka grafika.
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 10 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2012 Taa ze steam, taki problem akurat na piracie występuję z tego co pamiętam.
RoB3R Opublikowano 11 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2012 wiem że to nie ten temat ale nie chce otwierać nowego z zapytaniem czy macie ten sam problem z uefa euro 2012 ?
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Serie gier komputerowych do Gry → Serie gier komputerowych → Pozostałe
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi