Bayuu Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Hej wszystkim :) Chciałbym napisać tutaj jedną uwagę co do pluginu AFK który zabija nawet kiedy stoję bez ruchu patrząc na gale z AWP. Rozumiem, że może to zabić TT które kampi na respie ale CT ? Poważnie? Jeżeli możecie poprawcie to bo jak dla mnie jest to bez sensu. Pozdrawiam.
Właściciel GET Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zabija dopiero po 30 sekundach na respie.
Bayuu Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zabiło mnie jak patrzyłem na galę ze środka jak trzymałem AWP w ręku i czekałem na TT.
Bayuu Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Nie, dosłownie chwile postałem jak patrzyłem ale to chyba normalne jak stoi się i patrzy na gale.
Właściciel GET Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Dobra, zmieniłem jedną rzecz i patrz od następnej mapy.
Bayuu Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Dobra to ide przetestować. Nie zamykaj tego tematu jak będzie coś nie tak to napisze.
!^TymbarK^! Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Dziś też mnie zabiło stałem dosłownie 10 sekund w "piachu" i patrzałem na "A" i ded !
memes2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Miałem ten sam problem dzisiejszej nocy. Stałem w trupie, czekałem jak paka wróci z długiej i bum. Die.
PANORAMIXX Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2016 A ja spotkałem się z sytuacją, w której rashowałem gale, gdzie nikogo nie było z moich teammate'ów, a dostałem kare pieniężną, za oślepienie połowy teamu, jakiś tydzień temu.
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Jeśli AFK nie działa prawidłowo, to w takim razie będziemy niedługo go poprawiać. Dodane do jak najszybszej realizacji w TODO.
Właściciel GET Opublikowano 7 Września 2019 Właściciel Opublikowano 7 Września 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi