Shizov Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Witam sprawa jest prosta , bez glue bardzo dużo graczy nie gra na serverze . Wszyscy czekali i czekali tyle czasu i sie nie doczekali, nie widziałem żadnych błędów jak działało glue a gram dość długo na tym o to servie , myslę że powinniscie cos z tym szybko zrobić rozruszyć go trochę zrobić jakieś eventy czy coś w tym stylu. Ja mogę pomoc poreklamować. Trzeba zaczac ogarniać i zbierać ekipe bo server spada z ilosci graczy i to w bardzo szybkim czasie.
Krystek Opublikowano 6 Kwietnia 2016 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 6 Kwietnia 2016 To prawda. Ilość graczy w ciągu dwóch tygodni, drastycznie spadła. Od jutra zacznę reklamować serwer gdzie się da. Co do Glue, dużo graczy codziennie pyta o to. Myślę że można to Glue przywrócić. Nikomu to aż tak chyba nie przeszkadza.
Właściciel GET Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgadzam sie z toba, nawet na resecie aut bylo 30-35 osob... :/ Co za bzdury. Doszło normalnie do 60.
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 To niestety prawda. Co prawda glue to jeszcze nic, ale widać braki w graczach.
Właściciel GET Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Glue został naprawiony, więc jest to równoznaczne z jego przywróceniem. Zamykam.
Właściciel GET Opublikowano 6 Lipca 2016 Właściciel Opublikowano 6 Lipca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi