mam fajne cycee !! Opublikowano 4 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2012 Witam:) was. Chcialbym przeprosic za moje zachowanie i poprosze o UB na ZM. Wkurzyło mnie ,że gracze wybrali mapę ,admin wbił i zmienił ja na swoja ulubiona. Trochę poobrażałem go i chce w tym miejscu przeprosić . Mamy wakacje a ten ban nie umila mi czasu! Proszę o rozpatrzenie sprawy pozytywnie _____________________________________________ Pozdrawiam mam fajne cycee !!
Właściciel GET Opublikowano 4 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 4 Lipca 2012 Witam. Śmieszny jesteś. Kolejność wykonywanie czynności jest taka: najpierw myślę, potem robię. Nie odwrotnie. Nawet nie zastosowałeś się do wzoru. poprosze o UB na ZM. A ja poproszę o lek na uspokojenie, bo mnie krew jasna zalewa jak czytam sobie takie tematy jak ten. Odwołanie od bana należy napisać tutaj: http://fragujemy.com/Odwolanie-od-bana/ Wątpię, że ban zostanie usunięty. Co najwyżej po wakacjach zdjęty :) Albo wcale, bo przecież masz własną sieć, to sobie na niej graj.
Rekomendowane odpowiedzi