Pashiner#!< Opublikowano 31 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Witam. Gram na serwerze od jakiś 2-3 tygodni i razem z kumplem kupiliśmy bazę . Udało nam się zdobyć kilka pojazdów w krótkim czasie , jedne z nich to 2x Admiral oraz Sanchez . Otóż z dnia na dzień znikły nam pojazdy, pierw Admiral i Sanchez . Postanowiłem ,że oleje tą kradzież , lecz dzisiaj ( 31.03.2016 ) zniknął nam ponownie ,kolejny samochód , jest to drugi Admiral. Nie wiem w jaki sposób mogło dojść do kradzieży ponieważ baza była zamknięta gdy opuszczałem serwer a nikt inny z mojej grupy już później nie wchodził na serwer i nie grał . Nawet jeżeli to hasło do bramy znam tylko ja oraz Puchatek . Dodatkowo gdy wchodziłem na serwer baza była wciąż zamknięta a samochodu już nie było. Heisenberg który był kilka razy w mojej bazie może pamięta , że posiadałem te pojazdy w bazie .A więc żądam o oddanie pojazdów , chociaż tego jednego admirala . Edytowane 31 Marca 2016 przez Pashiner#!<
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 31 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2016 Nie wiem czy to dzisiejsze zniknięcie nie ma związku z tym co Shizow napisał w "Błędy i bugi na serwerze".
Ponurak Opublikowano 31 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2016 Administracja nie ponosi odpowiedzialności za pojazdy i przedmioty na serwerze, dlatego nie zostaną ci one zwrócone, nawet jeśli zniknęły z powodu bugu w grze.Twój problem mógłbyś bardziej opisać w dziale Błędy i Bugi.
Właściciel GET Opublikowano 31 Marca 2016 Właściciel Opublikowano 31 Marca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi