Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Gram na serwerze od jakiś 2-3 tygodni i razem z kumplem kupiliśmy bazę . Udało nam się zdobyć kilka pojazdów w krótkim czasie , jedne z nich to 2x Admiral oraz Sanchez . Otóż z dnia na dzień znikły nam pojazdy, pierw Admiral i Sanchez . Postanowiłem ,że oleje tą kradzież  , lecz dzisiaj ( 31.03.2016 ) zniknął nam ponownie ,kolejny samochód , jest to drugi Admiral. Nie wiem w jaki sposób mogło dojść do kradzieży ponieważ baza była zamknięta gdy opuszczałem serwer a nikt inny z mojej grupy  już później nie wchodził na serwer i nie grał . Nawet jeżeli to hasło do bramy znam tylko ja oraz Puchatek . Dodatkowo gdy wchodziłem na serwer baza była wciąż zamknięta a samochodu już nie było. Heisenberg który był kilka razy w mojej bazie może pamięta , że posiadałem te pojazdy w bazie .A więc  żądam o oddanie pojazdów , chociaż tego jednego admirala . 

Edytowane przez Pashiner#!<
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie wiem czy to dzisiejsze zniknięcie nie ma związku z tym co Shizow napisał w "Błędy i bugi na serwerze".

Opublikowano

Administracja nie ponosi odpowiedzialności za pojazdy i przedmioty na serwerze, dlatego nie zostaną ci one zwrócone, nawet jeśli zniknęły z powodu bugu w grze.
Twój problem mógłbyś bardziej opisać w dziale Błędy i Bugi.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności