Skocz do zawartości

[KOSZ] Mapa fun_123kill

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Pod FUN. Masz resp pokazany, a na dole masz spadek wielki na dół, gdzie leżą bronie. Mapa może być wgrana, ale tylko dostępna w godzinach wieczornych, bo w południe nędza.

Opublikowano

Pod FUN. Masz resp pokazany, a na dole masz spadek wielki na dół, gdzie leżą bronie. Mapa może być wgrana, ale tylko dostępna w godzinach wieczornych, bo w południe nędza.

Czyli bardziej pod typ aim.

Można wgrać na próbe zobaczymy jak na niej bedzie sie grać.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Można wgrać zamiast np. aim_headshot, bo tam fpsy strasznie spadają.

• Właściciel
Opublikowano

Czyli bardziej pod typ aim.

Można wgrać na próbe zobaczymy jak na niej bedzie sie grać.

FUN, a nie AIM..

Opublikowano

Pewnie, że fun, sam na niej trochę grałem na innych serwerach i jest po prostu świetna jest jeszcze zwykła mapa 123kill ale ona nie wygląda tak dobrze, w tej są dodane cienie i jest trochę większa. Spokojnie nadaje się pod 18 osób :)

Tak wygląda zwykłe 123kill

Dołączona grafika

chyba sami przyznacie, że fun_123kill jest ładniejsza.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Kiedyś grałem na tej mapie dawno dawno temu prawie 3-4 lata temu. Do dzisiaj nie mogłem jej znaleźć. MASAKRAAA!

Dodajemy.

• 2 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jestem za dodaniem, wydaje mi się, że jest dość dobra. Aczkolwiek na niej nigdy nie grałem.

• 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności