aKb_O Opublikowano 3 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2012 Nazwa mapy: fun_123kill Screenshot(zdjęcie) mapy: Link do mapy: http://gamebanana.com/cs/maps/147957 Od siebie dodam, że jest to podobna mapa do 123kill, ale wydaje się być lepsza, w skrócie skaczemy w dół bierzemy broń i zaczynamy dobrą zabawę
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 3 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2012 HaHa mocna mapa! Jestem za dodaniem!
Właściciel GET Opublikowano 3 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 3 Lipca 2012 Znam to :d Takie jajca się zawsze działy 4 lata temu na niej, że masakra :d
Wygnaniec Opublikowano 3 Lipca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2012 Na tym zdjeciu to ja dużo nie widze. To mapa pod aim czy pod standardowej ?
Właściciel GET Opublikowano 3 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 3 Lipca 2012 Pod FUN. Masz resp pokazany, a na dole masz spadek wielki na dół, gdzie leżą bronie. Mapa może być wgrana, ale tylko dostępna w godzinach wieczornych, bo w południe nędza.
Wygnaniec Opublikowano 3 Lipca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2012 Pod FUN. Masz resp pokazany, a na dole masz spadek wielki na dół, gdzie leżą bronie. Mapa może być wgrana, ale tylko dostępna w godzinach wieczornych, bo w południe nędza. Czyli bardziej pod typ aim. Można wgrać na próbe zobaczymy jak na niej bedzie sie grać.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 3 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2012 Można wgrać zamiast np. aim_headshot, bo tam fpsy strasznie spadają.
Wygnaniec Opublikowano 3 Lipca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2012 Można wgrać zamiast np. aim_headshot, bo tam fpsy strasznie spadają. Nie. To moja ulubiona mapa.
Właściciel GET Opublikowano 3 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 3 Lipca 2012 Pod FUN. Masz resp pokazany, a na dole masz spadek wielki na dół, gdzie leżą bronie. Mapa może być wgrana, ale tylko dostępna w godzinach wieczornych, bo w południe nędza. Czyli bardziej pod typ aim. Można wgrać na próbe zobaczymy jak na niej bedzie sie grać. FUN, a nie AIM..
aKb_O Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2012 Pewnie, że fun, sam na niej trochę grałem na innych serwerach i jest po prostu świetna jest jeszcze zwykła mapa 123kill ale ona nie wygląda tak dobrze, w tej są dodane cienie i jest trochę większa. Spokojnie nadaje się pod 18 osób :) Tak wygląda zwykłe 123kill chyba sami przyznacie, że fun_123kill jest ładniejsza.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 3 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2012 Kiedyś grałem na tej mapie dawno dawno temu prawie 3-4 lata temu. Do dzisiaj nie mogłem jej znaleźć. MASAKRAAA! Dodajemy.
koozik2 Opublikowano 4 Lipca 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2012 Zajebista mapa, jestem za ;D
aKb_O Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2012 Kiedy ta mapka będzie dodana?
Właściciel GET Opublikowano 17 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 17 Lipca 2012 Kiedy ta mapka będzie dodana? A czy ktokolwiek napisał, że będzie?
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 17 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2012 Jestem za dodaniem, wydaje mi się, że jest dość dobra. Aczkolwiek na niej nigdy nie grałem.
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi