Właściciel GET Opublikowano 2 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam, Miło Was poinformować, że w trosce o bezpieczeństwo serwerów przed cheatami i dzieci NEO wprowadziliśmy neobans. NEOBANS pojawił się na wszystkich serwerach. Pozdrawiam, Administrator techniczny Nesty.
aKb_O Opublikowano 2 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2012 Szybkie wprowadzenie tego pluginu, życzę aby Wasze serwery w jak najkrótszym czasie wolne od cheaterów i zdobyły jak najwięcej graczy.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 2 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2012 Dobra robotka ;)
Pumaaa Opublikowano 2 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2012 Mi się to podoba. A i na ZM był taki cheater. Miał super simple wallhack i super speeda. Bo Krzysiu był w kampie na zm_westwood nie? Tylko podszedł do krzyska a krzysiek juz jest trupem ;p
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 2 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2012 Brawo
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 2 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2012 Łaaaaał
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 2 Lipca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2012 Beda problemy z banami na zakres ? jak dokladnie działa neobans ? Jesli to bany na zakres to moga byc problemy Nesty.
Właściciel GET Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Właściciel Opublikowano 2 Lipca 2012 Beda problemy z banami na zakres ? jak dokladnie działa neobans ? Jesli to bany na zakres to moga byc problemy Nesty. Neobans nie wiem jak działa, ale jest najskuteczniejszym projektem wykonanym przez peku33. Na pewno jest zaawansowany, bo wymagane było do wgrania rozszerzone PHP + baza AMXBans. Nie ma do niego SMA, a wielka szkoda. Więc nie wiem jak to działa. Wiem również nie na zakres, bo to straty olbrzymie by były oraz bazuje na AMXBans (w sensie, że działa tylko z nim w wersjach +5.0) czyli kompatybilność i współpraca jest miedzy tymi pluginami. Reasumując nie jest to plugin pierwszy lepszy, a z wyższej półki.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 2 Lipca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2012 No to gut ;D Ciesze sie , uporczywe te neowce... Dobra robota Nesty , sprawdzimy w praktyce ,]
Właściciel GET Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Właściciel Opublikowano 2 Lipca 2012 Sprawdzałem, działa świetnie: http://fragujemy.com/Jak-nalezy-banowac-na-neo-bans
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 3 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2012 Fajnoo :D
Paciaciak Opublikowano 3 Lipca 2012 Zawieszony Opublikowano 3 Lipca 2012 Dobre. Zmniejszy ilość cziterów na serwerach.
Rekomendowane odpowiedzi