Karmela Opublikowano 22 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 22 Marca 2016 Moja propozycja jest prosta, chodzi tutaj o reset punktów co miesiąc. Gram na serwerze od jakiegoś czasu i chyba nigdy nie widziałam kogoś z top5 czy nawet top10, patrząc na ilości punktów wydaje mi się że ranking nie był resetowany już bardzo długo, więc co myślicie o comiesięcznym resetowaniu rankingu? Dodatkowo, można by też wynagradzać w pewien sposób top3 miesiąca, na przykład usługą VIP na jakiś okres czasowy. Co o tym myślicie? :) 1
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 22 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Marca 2016 Sfinansujesz te VIPy? 3
IGonnaKillU Opublikowano 22 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Marca 2016 Okej, fajnie. Co miesiąc będziemy resetować ranking, po to żeby był znowu (brzydko się wyrażając) był zapierdol na serwerze. W taki sposób ranking straci na wartości. Z tymi Vipami niestety też nie wypali bo wątpię że np. Ty byś chciała płacić za te vipy. :) Niech się również reszta wyrazi co do tego, bo to też w sumie zależy od was, ale według mnie pomysł do bani, nie przejdzie. 4
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 22 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Marca 2016 Nie wiem co Wy gracze macie z tym rankingiem... Jeśli chcesz możesz sama zresetować staty, żaden problem. Ranking powiązany jest ze wszystkimi serwerami CS:GO, więc nie przesiaduje u nas top5 czy top10, bo na AWP najciężej zdobyć punkty zdobyć, więc top10 siedzi na FFA :DNie ma najmniejszej szansy, by takie coś przeszło, naprawdę. 5
Creyu Opublikowano 23 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Marca 2016 Przejść to by pomgło tylko wtedy gdyby zrobić osobny drugi ranking+ ktoś ufundował by nagrody. PS. Jak się grać nie umie to punkty ciężko jest zdobyć na każdym serwerze ;)
MiKO98 Opublikowano 31 Marca 2016 Wykluczony Opublikowano 31 Marca 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS:GO - Fragujemy.com → [CS:GO] ONLY AWP at Fragujemy.com → [AWP] Propozycje i uwagi do Pozostałe → Archiwum
Rekomendowane odpowiedzi