Benjamin Prymus Opublikowano 20 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2016 nick; Benieg What?!?!?! zbanowany przez ; R@MBO! powód ; naucz sie kultury Dostalem bana za to ze napisalem szmata gdyz padly mi nerwy ale to nie oznacza ze mam odrazu dostac bana na 1 dzien jak normalni gracze co napisa wiecej niz ja zlych slow dostana kicka albo bana na 5 min a ty mi odrazu dales bana na 1 dzien pozdro dlaczego ? bo mam vipa i ? I nie moge takiego czegos pisac bo odrazu bana na 1 dzien rozumiem obrazilem cie przepraszam za to ale to nie znaczy ze mam bana dostac odrazu...
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 20 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2016 Nie ta forma odwołania / skargi... Twoja postawa jest roszczeniowa co przy ewidentnym przewinieniu nie powinno mieć miejsca... Powinno być: Przepraszam, poniosło mnie. Postaram się żeby to się już więcej nie powtórzyło. Bardzo proszę o skrócenie bana. Dziękuję.
Benjamin Prymus Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2016 Juz nie ma sensu pisac napisalem ze przepraszam i ze wzioly mnie nerwy no ale .
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 20 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2016 Napisałem Ci wyraźnie wcześniej - ciesz się iż otrzymałeś bana jedynie na jeden dzień. Tak jak napisał Dario - otrzymałeś bana i zamiast normalnie jakoś się od niego odwołać, jak człowiek to Ty wyjeżdżasz z formą pretensjonalną do admina, co nie powinno mieć miejsca. I po raz drugi napisałeś w złym dziale... 1
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 20 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi