Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nick; Benieg What?!?!?!

zbanowany przez ; R@MBO!

powód ; naucz sie kultury

Dostalem bana za to ze napisalem szmata gdyz padly mi nerwy ale to nie oznacza ze mam odrazu dostac bana na 1 dzien jak normalni gracze co napisa wiecej niz ja zlych slow dostana kicka albo bana na 5 min a ty mi odrazu dales bana na 1 dzien pozdro dlaczego ? bo mam vipa i ? I nie moge takiego czegos pisac bo odrazu bana na 1 dzien rozumiem obrazilem cie przepraszam za to ale to nie znaczy ze mam bana dostac odrazu...

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie ta forma odwołania / skargi... Twoja postawa jest roszczeniowa co przy ewidentnym przewinieniu nie powinno mieć miejsca...

Powinno być: Przepraszam, poniosło mnie. Postaram się żeby to się już więcej nie powtórzyło. Bardzo proszę o skrócenie bana. Dziękuję.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Napisałem Ci wyraźnie wcześniej - ciesz się iż otrzymałeś bana jedynie na jeden dzień. Tak jak napisał Dario - otrzymałeś bana i zamiast normalnie jakoś się od niego odwołać, jak człowiek to Ty wyjeżdżasz z formą pretensjonalną do admina, co nie powinno mieć miejsca. I po raz drugi napisałeś w złym dziale...

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności