Zyx Opublikowano 30 Czerwca 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2012 Mój brataniec grał dziś u mnie w CSa i jak to na gamonia przystało właził na jakieś ruskie serwy. Teraz włączam CSa, patrze a tu od razu łączy mnie z jakiś serwerem i to ruskim... Teraz za każdym razem jak włączam CSa to wbija mi na tego serwa, wiecie jak się tego pozbyć?
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 30 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2012 Usuń swoje cfg, po ponownym uruchomieniu cs'a, powstanie nowy config.
Zyx Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2012 Usunąłem cfg, włączyłem CSa i znowu to samo, od razu łączy mnie z serwerem.
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 30 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2012 No to pewnym rozwiązaniem jest odinstalować cs'a, steama, usunąć pliki i na nowo zainstalować
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 30 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2012 Nieeeeeeeeeee! w cstrike_polish musisz mieć jakiś inny cfg. Też tak miałem usunąłem wszystkie pliki .CFG i było git :)
Zyx Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2012 Nieeeeeeeeeee! w cstrike_polish musisz mieć jakiś inny cfg. Też tak miałem usunąłem wszystkie pliki .CFG i było git :) dzięki, pomogło, można zamknąć ;)
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 30 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2012 No to close
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi