Adamdamek Opublikowano 18 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2016 Siemka, tak jak w tytule mam problem z wyborem myszki. Moja dłoń jest raczej wąska ale długa. :D Po zmierzeniu jej od nadgarstka do palców otrzymałem wynik około 20-21 cm. Nie mam zielonego pojęcia jaką myszkę wybrać żeby dobrze leżała w dłoni. :) Jeżeli ktoś ma jakąś myszkę godną polecenia w przystępnej cenie, która mogłaby mi przypasować to piszcie. ;)
Dawid Klajn Opublikowano 18 Marca 2016 Zawieszony Opublikowano 18 Marca 2016 http://www.ceneo.pl/26942690- SteelSeries Rival
Wisza Opublikowano 18 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2016 Osobiście używam A4tech V8. Dla mnie jest idealna ale to kwestia dłoni.
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 18 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2016 SteelSeries Rival
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 19 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2016 Po pierwsze - jakiego gripa używasz?
inhuman Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ważne jest czy wolisz myszkę symetryczną czy profilowaną. Osobiście mam dość duże dłonie i używam Steelseries Rival. Jest ona profilowana i duża, dla mnie niemalże idealna gdyby nie wycierająca się guma. Jeśli masz duże dłonie unikaj myszki Steelseries Kinzu gdyż jest ona bardzo mała i krótka. Jeśli masz duży budżet to ostatnio premierę miała nowa wersja Rivala chyba Rival 700. Z tego co widzialem jest dobrze wykonana ma sporo bajerów i przede wszystkim dobry sensor. Jednak najlepiej będzie gdy przymierzysz dłoń do danej myszki. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi