` Sabinkaa ;* ;D Opublikowano 17 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Witam.. Mam duzy problem z csem. Tzn.. Gdy odpalam csa mam lagi jakbym miała sh . codzienie musze pobierac na nowo steam i cs (wtedy dziala) jesli nie pobiore ciagle sa lagi.. Fpsow mam 8 gora.. Komendy nic nie pomagaja.. Probowalam wszystkiego.. Robilam kilka razy format, wylaczalam synchronizacje pionowa, dodam ze mam windowsa 7 64bit. :( :( pomoze ktos? Edytowane 17 Marca 2016 przez ` Sabinkaa ;* ;D
Właściciel GET Opublikowano 17 Marca 2016 Właściciel Opublikowano 17 Marca 2016 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi. Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu. Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 20 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi