witekPL Opublikowano 14 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2016 Taki luzny temacik, kto sie pochwali, kto chodzi zgodnie z harmonogramem :) Jakie wrażenia bo pierwszym spędzonym czasie na siłowni? Były zakwasy? xDJa obecnie uczeszczam stale około 6 miesiac. Ubyło mi 11 kg.Obecny trening to Cardio. Ćwiczę kondycję bo mi trochę jej ubyło ostatnimi czasy :D
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 14 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Sport do Pozostałe → Sport → Inne sporty
Aneta Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ja bardzo lubię chodzić na siłownie.
Paciaciak Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 20 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi