Nobek? Opublikowano 28 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Prosiłbym o usunięcie latarek z serwera. Ponieważ boty spamuja tymi latarkami i automatycznie ping wzrasta a tym bardziej jezeli ktos ma slaba akrte graficzna scina mu sie calkiem :) Prosze o pozytywne rozpatrrzenie tej sprawy:) Bo czasami to az sie odechciewa grac
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 28 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2012 I dlatego ma zostać usunięta? No to dziwne, że od latarki aż tak komputer ci się zacina :(
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 28 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2012 W sumie niepotrzebne są latarki. Czasem ns'y świecą i zdradzają położenie.
Nobek? Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2012 I dlatego ma zostać usunięta? No to dziwne, że od latarki aż tak komputer ci się zacina :( Owszem jest opcja zmiany cfg na gorszy. Ale ilu lepszych graczy przez to nie bedzie tutaj wchodzilo ??
Wygnaniec Opublikowano 28 Czerwca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Bardziej można zablokować latarke na serwerze DR a nie na 4 funie bo ja tam lubie sie bawić latarka. Jakoś gram często na 4 funie i jeszcze nie widziałem że ktoś by spamował latarkami.
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 28 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ping od latarki? Pierwsze słysze, ew. co do tej karty graficznej to proponuję zakupić lepszą, albo upgrade kompa, bo fpsów za mało ;)
Właściciel GET Opublikowano 28 Czerwca 2012 Właściciel Opublikowano 28 Czerwca 2012 Latarki obniżają FPS gracza ze słabszą kart. graficzną, a im mniejsza wartość FPSów tym większy ping. Taka filozofia.
MarcinLBK Opublikowano 28 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jak sie ma komputer na korbke to i latarka przeszkadza. Karty graficzne do najdroższych nie należą, a dużo ci to da więc lepiej jakbys Karte zmienił .
Nobek? Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2012 Gdybym mial PC to owszem ale mam LAptopa z zintegrowana karta:) a zmiana na nowego kosztuje :P
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2012 Gdybym mial PC to owszem ale mam LAptopa z zintegrowana karta:) a zmiana na nowego kosztuje :P To może najwyższy czas zainwestować w nowy sprzęt :] Wracając do tematu: latarkę można usunąć, nie jest ona potrzebna na 4fun, gracze używają jej tylko w momencie, kiedy nudzą się.
Właściciel GET Opublikowano 29 Czerwca 2012 Właściciel Opublikowano 29 Czerwca 2012 Proszę Was o stosowania poprawnych form językowych. Wyłączyć a usunąć to nie jest to samo. Usunięcie coś to efekt permanentny , a wyłączenie to może być czasowe, ale zostaje i nadal jest ta opcja czy rzecz. Można WYŁĄCZYĆ latarki, ale nie usuwać jej, bo to wymagałoby przerobienia plików CS.
Hulig[4]n Opublikowano 29 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2012 Hmmn nom w sumie można było by wyłączyć latarkę ale też czasami się przydaje. Np. gdy idziemy na resp CT na DD2 i tam jest całkiem ciemno.. (chyba ,że ktoś ma gamme na full i light na full.. ale wtedy gorzej wygląda grafa ;*) to zawsze w skrzynki świecę latarka.. Tak samo w trupie.. Jesteś pierwszym graczem ,któremu przeszkadza latarka.. Ja jestem na tym aby latarka została on ;)
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 29 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2012 huligan ma racje, przydaje się na train , dd2 , nuke . w ciemnych miejscach , więc jestem na nie.
koozik2 Opublikowano 3 Lipca 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2012 Racja, latarki są przydatne na poszczególnych mapach, a Ci którym fps'y spadają od latarek to tylko pozazdrościć sprzętu ;]
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 3 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2012 Skoro są potrzebne na niektórych mapach, to włączyć/wyłączyć je na poszczególnych mapach i po problemie.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 3 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2012 Po głębszym zastanowieniu oraz biorąc pod uwage Wasze wypowiedzi zadecydowałem, że latarki zostaną aktywne.
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 23 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 1# 4FUN at Fragujemy.com → [4FUN] Propozycje i uwagi do Pozostałe → Archiwum
Rekomendowane odpowiedzi