Skocz do zawartości

Latarki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosiłbym o usunięcie latarek z serwera. Ponieważ boty spamuja tymi latarkami i automatycznie ping wzrasta a tym bardziej jezeli ktos ma slaba akrte graficzna scina mu sie calkiem :) Prosze o pozytywne rozpatrrzenie tej sprawy:) Bo czasami to az sie odechciewa grac

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

I dlatego ma zostać usunięta? No to dziwne, że od latarki aż tak komputer ci się zacina :(

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

W sumie niepotrzebne są latarki. Czasem ns'y świecą i zdradzają położenie.

Opublikowano

I dlatego ma zostać usunięta? No to dziwne, że od latarki aż tak komputer ci się zacina :(

Owszem jest opcja zmiany cfg na gorszy. Ale ilu lepszych graczy przez to nie bedzie tutaj wchodzilo ??

Opublikowano

Bardziej można zablokować latarke na serwerze DR a nie na 4 funie bo ja tam lubie sie bawić latarka.

Jakoś gram często na 4 funie i jeszcze nie widziałem że ktoś by spamował latarkami.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ping od latarki? Pierwsze słysze, ew. co do tej karty graficznej to proponuję zakupić lepszą, albo upgrade kompa, bo fpsów za mało ;)

• Właściciel
Opublikowano

Latarki obniżają FPS gracza ze słabszą kart. graficzną, a im mniejsza wartość FPSów tym większy ping. Taka filozofia.

Opublikowano

Jak sie ma komputer na korbke to i latarka przeszkadza. Karty graficzne do najdroższych nie należą, a dużo ci to da więc lepiej jakbys Karte zmienił .

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gdybym mial PC to owszem ale mam LAptopa z zintegrowana karta:) a zmiana na nowego kosztuje :P

To może najwyższy czas zainwestować w nowy sprzęt :]

Wracając do tematu: latarkę można usunąć, nie jest ona potrzebna na 4fun, gracze używają jej tylko w momencie, kiedy nudzą się.

• Właściciel
Opublikowano

Proszę Was o stosowania poprawnych form językowych. Wyłączyć a usunąć to nie jest to samo. Usunięcie coś to efekt permanentny , a wyłączenie to może być czasowe, ale zostaje i nadal jest ta opcja czy rzecz.

Można WYŁĄCZYĆ latarki, ale nie usuwać jej, bo to wymagałoby przerobienia plików CS.

Opublikowano

Hmmn nom w sumie można było by wyłączyć latarkę ale też czasami się przydaje.

Np. gdy idziemy na resp CT na DD2 i tam jest całkiem ciemno.. (chyba ,że ktoś ma gamme na full i light na full.. ale wtedy gorzej wygląda grafa ;*) to zawsze w skrzynki świecę latarka..

Tak samo w trupie..

Jesteś pierwszym graczem ,któremu przeszkadza latarka..

Ja jestem na tym aby latarka została on ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

huligan ma racje, przydaje się na train , dd2 , nuke .

w ciemnych miejscach , więc jestem na nie.

Opublikowano

Racja, latarki są przydatne na poszczególnych mapach, a Ci którym fps'y spadają od latarek to tylko pozazdrościć sprzętu ;]

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Skoro są potrzebne na niektórych mapach, to włączyć/wyłączyć je na poszczególnych mapach i po problemie.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Po głębszym zastanowieniu oraz biorąc pod uwage Wasze wypowiedzi zadecydowałem, że latarki zostaną aktywne.

• 3 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności