dominias3 Opublikowano 11 Marca 2016 Zawieszony Opublikowano 11 Marca 2016 Witam Was bardzo serdecznie nazywam się Dominik mam 16 lat moj nick w grze to Rudy Pizzowy Wilczek . Do moich zainteresowań zalicza się granie na komputerze , siatkówka . Narazie uczęszczam to Gimnazjum w Golinie (Powiat koniński województwo Wielkopolskie). Nastepną drogą w moim życiu będzie pójście w drogę Prawa , Nie pójdę na policjanta , strażnika Miejskiego :D , Jestem osobą spokojną przyjazną dla ludzi , nie wyzywam , nie przeklinam. W 3 gimnazjum miałem czas na przemyślenia i trochę nabrałem doświadczenia w życiu , ktoś może powiedzieć "Gimbus , Pewnie pali szlugi , bierze narkotyki , bezbożnik , etc." Oczywiście może się tutaj Przywitać (Lepiej napisać to wszystko teraz niż w ogóle) P Pozdrawiam was Gorąco Rudy Pizzowy Wilczek (Admin areny 1vs1)
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 11 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Marca 2016 http://fragujemy.com/topic/20696-informacje-o-dziale-przywitaj-si%C4%99/ - PKT 2.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 11 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Marca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi