Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 28 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2012 n' pid='14024' dateline='1340880259'] A co do cziterów, to prawda ,że na początku było ich dużo ale myślę ,żeby wgrać coś takiego jak możliwość robienia ss a bardziej nie chodzi mi o ss tylko o amx_ss_ban. Dzięki temu admin robi graczowi ss`y i nie musi banować ponieważ nie zawsze zdąży i może ktoś uciec tylko automatycznie po ss`ach 3/5 ss`y zależy jak się ustawi lub jaką wersję się ściągnie i automatycznie po ss`ach leci ban permamentny z powodem ustawionym w ustawieniach czyli np "Wrzuć ss`y na Fragujemy.com" Nie wiem, który raz to pisze, ale powtórze jeszcze raz. Screenshoty nie są dobrym sposobem udowadniania winy / niewinności. Można je bardzo łatwo przerobić w programach graficznych (prymitywną forma jest nawet Paint) poprzez nałożenie tekstury danej powierzchni na gracza (wh) lub kwadrata (esp) na ścianie/podłodze/dachu. Bardzo wielu cziterów unika banów w ten sposób. n' pid='14024' dateline='1340880259'] Ponieważ wiele osób myśli po prostu ,że jak dostali bana na 4Funie to nie ma żadnych ss`ów i nic tylko po prostu ban i nic się już nie da zrobić Wyświetla się komunikat i w konsoli pisze również. Każdy kto umie czytać będzie wiedział co należy zrobić, jeśli zostanie zbanowany niesłusznie. Chyba można wymagać od graczy umiejętności czytania ze zrozumieniem, prawda? Jeżeli ktoś nie wie jak się odwołać od bana, pomimo komunikatów z informacjami, lepiej niech nie wraca, bo jest kompletnym debilem. n' pid='14024' dateline='1340880259'] I jestem za ss`ami bo demko to czasami zawodzi lub ludzie są posądzani o czity których nie mają ze względu na to jak dobrze grają.. Demko nigdy nie zawodzi. Jest prawdziwym i oryginalnym dowodem, którego nie można przerobić. Wszystko zależy od interpretacji dema przez oglądającego i umiejętności w ocenianiu. Rozumiem, że jest to aluzja do bana "Omg". Powiem Ci tak... Ty opierasz się na zaufaniu (chyba zaufaniu) do kolegi / znajomego. A ja opieram się na dowodach w postaci demka w 95% oraz w 5% na własnych przekonaniach psychologicznych. Pewnie i tak nie rozumiesz o co chodzi w tych 5%. Ale nie będę tu więcej nawiązywał do bana "Omg" bo to jest sprawa zamknięta.Tobie też nie radze.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2012 "Nie wiem, który raz to pisze, ale powtórze jeszcze raz. Screenshoty nie są dobrym sposobem udowadniania winy / niewinności. Można je bardzo łatwo przerobić w programach graficznych (prymitywną forma jest nawet Paint) poprzez nałożenie tekstury danej powierzchni na gracza (wh) lub kwadrata (esp) na ścianie/podłodze/dachu. Bardzo wielu cziterów unika banów w ten sposób." Bardzo latwo modyfikowac SS. Nie wgrywac amx_ss . Demko to demko Odnosnie map / De_kabul 15/17
Właściciel GET Opublikowano 28 Czerwca 2012 Właściciel Opublikowano 28 Czerwca 2012 No więc wgrano asysty przy zabiciu. Trzeba zadać minimum 60 HP, aby mieć fraga również. Asysty zostają wyłączone na mapach: aim, awp, fy, gg oraz he. Tylko i wyłącznie de oraz cs. Dodatkowo za HS będzie +5hp, a za zabicie z noża 2 fragi.
alchemik212 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Beny patrzac od strony gracza to mozna powiedziec - oleje ten serwer jak i tak we mnie nie wierza. A po za tym jak jest cheat i ja ci pisze to uciekasz z serwa (np wczoraj omg - co z tego ze to twoj "kolega" i sie dobrze bawicie, jak on na cheatach gra a ty to olewasz?)
Hulig[4]n Opublikowano 28 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2012 "Nie wiem, który raz to pisze, ale powtórze jeszcze raz. Screenshoty nie są dobrym sposobem udowadniania winy / niewinności. Można je bardzo łatwo przerobić w programach graficznych (prymitywną forma jest nawet Paint) poprzez nałożenie tekstury danej powierzchni na gracza (wh) lub kwadrata (esp) na ścianie/podłodze/dachu. Bardzo wielu cziterów unika banów w ten sposób." Bardzo latwo modyfikowac SS. Nie wgrywac amx_ss . Demko to demko Po to się patrzy we właściwościach ss`ów czy były modyfikowane a jak to kiedy ostatnio :) Wiele serwerów tak robi :) ściągają i np. patrzą czy były modyfikowane a potem dopiero oceniają czy czyste czy nie. Jak widzą ,że coś było grzebane a można to rozpoznać w łatwy sposób: - we właściwościach pliku piszę utworzony, ostatnio modyfikowany :) jeśli jeden i ten sam czas co do minuty się zgadza to znaczy ,że nic nie było grzebane :) albo chyba nawet jak nic nie było grzebane to nie wyświetla się ostatnio modyfikowane. Co ty na to :)? @@ Aha i też jestem za wgraniem map de_rats ale nie tych zwyczajnych tylko nowych wersji :) Podam potem linki do down :)
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 28 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2012 n' pid='14081' dateline='1340895546'] "Nie wiem, który raz to pisze, ale powtórze jeszcze raz. Screenshoty nie są dobrym sposobem udowadniania winy / niewinności. Można je bardzo łatwo przerobić w programach graficznych (prymitywną forma jest nawet Paint) poprzez nałożenie tekstury danej powierzchni na gracza (wh) lub kwadrata (esp) na ścianie/podłodze/dachu. Bardzo wielu cziterów unika banów w ten sposób." Bardzo latwo modyfikowac SS. Nie wgrywac amx_ss . Demko to demko Po to się patrzy we właściwościach ss`ów czy były modyfikowane a jak to kiedy ostatnio :) Wiele serwerów tak robi :) ściągają i np. patrzą czy były modyfikowane a potem dopiero oceniają czy czyste czy nie. Jak widzą ,że coś było grzebane a można to rozpoznać w łatwy sposób: - we właściwościach pliku piszę utworzony, ostatnio modyfikowany :) jeśli jeden i ten sam czas co do minuty się zgadza to znaczy ,że nic nie było grzebane :) albo chyba nawet jak nic nie było grzebane to nie wyświetla się ostatnio modyfikowane. Co ty na to :)? @@ Aha i też jestem za wgraniem map de_rats ale nie tych zwyczajnych tylko nowych wersji :) Podam potem linki do down :) Na to jest proste obejście ;) Zmiana czasu systemowego :)
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2012 n' pid='14081' dateline='1340895546'] "Nie wiem, który raz to pisze, ale powtórze jeszcze raz. Screenshoty nie są dobrym sposobem udowadniania winy / niewinności. Można je bardzo łatwo przerobić w programach graficznych (prymitywną forma jest nawet Paint) poprzez nałożenie tekstury danej powierzchni na gracza (wh) lub kwadrata (esp) na ścianie/podłodze/dachu. Bardzo wielu cziterów unika banów w ten sposób." Bardzo latwo modyfikowac SS. Nie wgrywac amx_ss . Demko to demko Po to się patrzy we właściwościach ss`ów czy były modyfikowane a jak to kiedy ostatnio :) Wiele serwerów tak robi :) ściągają i np. patrzą czy były modyfikowane a potem dopiero oceniają czy czyste czy nie. Jak widzą ,że coś było grzebane a można to rozpoznać w łatwy sposób: - we właściwościach pliku piszę utworzony, ostatnio modyfikowany :) jeśli jeden i ten sam czas co do minuty się zgadza to znaczy ,że nic nie było grzebane :) albo chyba nawet jak nic nie było grzebane to nie wyświetla się ostatnio modyfikowane. Co ty na to :)? @@ Aha i też jestem za wgraniem map de_rats ale nie tych zwyczajnych tylko nowych wersji :) Podam potem linki do down :) Na to jest proste obejście ;) Zmiana czasu systemowego :) Nie tylko . Słyszałem o innych sposobach . ;]
Hulig[4]n Opublikowano 28 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ale nigdy nie zdąży tak do minuty i będzie pisać.. ale w sumie ;/ to jest obejście ;/ Jednak wciąż jestem za dodanie ss`ów.. może mała ankieta?
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 29 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2012 n' pid='14102' dateline='1340913796'] Ale nigdy nie zdąży tak do minuty i będzie pisać.. ale w sumie ;/ to jest obejście ;/ Jednak wciąż jestem za dodanie ss`ów.. może mała ankieta? Zapomniałeś jeszcze o cheatach z anty ss, które w połączeniu z innymi obejściami czynią ten sposób banowania beznadziejnym.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 29 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2012 No więc wgrano asysty przy zabiciu. Trzeba zadać minimum 60 HP, aby mieć fraga również. Asysty zostają wyłączone na mapach: aim, awp, fy, gg oraz he. Tylko i wyłącznie de oraz cs. Dodatkowo za HS będzie +5hp, a za zabicie z noża 2 fragi.Nesty, zauważyłem właśnie wczoraj o tych asystach - podoba mi się :)
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2012 No więc wgrano asysty przy zabiciu. Trzeba zadać minimum 60 HP, aby mieć fraga również. Asysty zostają wyłączone na mapach: aim, awp, fy, gg oraz he. Tylko i wyłącznie de oraz cs. Dodatkowo za HS będzie +5hp, a za zabicie z noża 2 fragi. Za zabicie z noża nie otrzymujemy 2 fragów - przynajmniej tak było na awp_india. Nie podoba mi się jeszcze komenda /me, która jest dostępna tylko po śmierci - a powinna być zawsze.
Właściciel GET Opublikowano 29 Czerwca 2012 Właściciel Opublikowano 29 Czerwca 2012 Za zabicie z noża nie otrzymujemy 2 fragów Bo jeszcze tego nie zrobiłem? Nie podoba mi się jeszcze komenda /me, która jest dostępna tylko po śmierci - a powinna być zawsze. To masz problem, bo to jest oszustwo wtedy, kiedy /me jest przed śmiercią. Uderzysz kogoś kilka razy, zwieje Ci i co? Widzisz jego stan HP... Myśl!
Hulig[4]n Opublikowano 29 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2012 Nom, też sądzę ,że to by był rodzaj oszustwa :) A z tym zabiciem z noża = 2 fragi to jest dobry pomysł i z niecierpliwością czekam na jego wykonanie czy wgranie :)
aKb_O Opublikowano 30 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2012 Wiem, że jest u was problem z czitami, a widziałem na innej serwerowni(mogę podać, ale nie wiem czy to nie reklama) ???plugin???, dzięki któremu można graczy nonsteam banować na id komputera, a nie ip, które jak wiadomo niewielki problem zmienić, mając np. neo. Nie jestem pewien czy to tutaj działa dlatego piszę. Plugin nazywa się NeoBans(chyba) i myślę, że by się sprawdził.
Właściciel GET Opublikowano 30 Czerwca 2012 Właściciel Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zamykam temat. Zostanie utworzony nowy.
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 23 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 1# 4FUN at Fragujemy.com → [4FUN] Propozycje i uwagi do Pozostałe → Archiwum
Rekomendowane odpowiedzi