Kuba Pawlicki Opublikowano 3 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Serwer: 4FUN - Perla Team Eu.Nick podczas gry: 4G ShadowNick admina podczas gry: Nie WiemPowód bana: Wallhack , Ponieważ Miałem a to nie na tym serwerze miało być .Wydruk z konsoli: Nie Wiem Co To Jest Edytowane 3 Marca 2016 przez 4G Shadow
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 3 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2016 Chłopie. Co to jest w ogóle?
Kuba Pawlicki Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2016 Chłopie. Co to jest w ogóle? To Jest Że Ja Dostałem bana za walchacka i nie wiem na ile .
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 3 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2016 Za używanie wspomagaczy nie dostaniesz UB, do tego dochodzi temat w złym dziale i to, że ban nie został nadany na żadnym serwerze Fragujemy.com
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 3 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi