frez Opublikowano 29 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Lutego 2016 Jak wiemy, w serii Dragon Ball aż roi się od teorii na temat uniwersum czy też postaci. Od tego jak silny był ojciec Freezera - King Cold, po dyskusje na temat matki Bulmy. Ten temat został przeznaczony do dyskusji nad waszymi ulubionymi teoriami lub przewidywaniami dot. jednej z naszych ulubionych serii. Oto moje przewidywania i pewna teoria o transformacjach w Dragon Ball Super. [fot. SSGSS Goku] Zacznijmy od tego jak powstał SSGSS(niebieski ssj). Jest on w pewnym stopniu fuzją Super Saiyanin God ze zwykłym Super Saiyaninem na co wskazuje nazwa i sposób uzyskania tej formy. Idąc dalej tropem fuzji form. Gohan w skutek treningu od podstaw z Piccolo najprawdopodobniej będzie w stanie odzyskać swoją unikalną formę Mystic/Ultimate którą uzyskał dzięki obudzeniu jego prawdziwej mocy przez Starszego Kai'a. [fot. Mystic Gohan] Jeżeli po odzyskaniu tej formy Gohan, przyswoiłby sobie boską moc w taki sam sposób jaki zrobił to Vegeta, to czy mógłby on przeprowadzić fuzję formy Ultimate z Super Saiyanin God, dzięki której uzyskałby on transformacje przerastającą nawet niebieskiego Goku i tym samym w razie zagrożenia życia swojej rodziny i przyjaciół podnieść swój poziom mocy po granice pojęcia? Moim zdaniem jest to całkiem możliwe, ponieważ podczas walki ze Złotym Freezerem, Gohan zrozumiał swoją niemoc i to, że musi urosnąć na silę aby chronić swoich najbliższych. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Może macie swoje teorie/przewidywania na temat uniwersum Dragon Ball'a? Zapraszam do dyskusji! :D 2
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 29 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Lutego 2016 Dla mnie brakuje tego czegoś co w DBZ. Tamte walki,a te walki to jest dla mnie tak naprawdę porażka. Niby minęło parę lat, efekty powinny być lepsze. Nom ale zobaczymy może coś się zmieni.
frez Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2016 Jakość walk w nowym Dragon Ball'u twórcy tłumaczą zatrudnieniem "świeżych" animatorów. Jednak niezbyt chcę mi się w to wierzyć.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 4 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Myślicie, albo wiecie ile ma być odcinków wydanych? Aha i zapomniałbym. Więcej gadają niż walczą to najbardziej denerwuje :D Edytowane 4 Marca 2016 przez RasTa.!
frez Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2016 Trochę ponad 100. Jak w każdym DB.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi