Michu Opublikowano 28 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Witam . Dzisiaj grałem sobie na COD MOD zabijam 1 osobę i otrzymałem item Notatki Zbójnika . Miałem odbijać 4 strzały lecz niestety nie odbijałem żadnego . Bronie które normalnie po pierwszym strzałem mnie biły P90 , AWP ( od czasu do czasu , ) . Jeżeli dałoby radę naprawić ten item byłbym wdzięczny . Pozdrawiam Edytowane 28 Lutego 2016 przez Michu
Zasłużony Fragowicz R@MBO! Opublikowano 28 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Masz odpowiedni temat od tego http://fragujemy.com/topic/11395-bugi-i-b%C5%82%C4%99dy-na-serwerze-cod/ TEMAT DO KOSZA Edytowane 1 Marca 2016 przez R@MBO!
Właściciel GET Opublikowano 1 Marca 2016 Właściciel Opublikowano 1 Marca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi