Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

To cofka czy nie ma pojazdów? Opisz dokładniej problem, bo w logach procesu serwera nie ma żadnej wzmianki o tym, żeby serwer padł.

Opublikowano

Ludzie potracili pojazdy w bazach, ponadto zniknely nam itemy z namiotow

Opublikowano

Trudno mi powiedzieć. Wszedłem na serwer chyba przed 17, musisz popytać kogoś kto był już wcześniej

Opublikowano

Grałem do 5:00. Wszedłem po 12:00 i to co zebrałem w nocy (pojazdy, itemy) zniknęło.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Poznikały pojazdy , które zostały kupione , lub zdobyte wczoraj od 10 rano + 2 zwykłe namioty. Wbiłem około 11 i baza była praktycznie pusta z pojazdów.

• Właściciel
Opublikowano

Problem został naprawiony. Okazało się, że plugin, który wcześniej został sporządzony by wyeliminować lagi serwera, nie wczytywał się przy starcie serwera.

Opublikowano (edytowane)

Gdzieś od 19:45 występują lagi serwera.

EDIT : Błąd podobno występuję już ponad godzinę.

Edytowane przez Krystek
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Od 12:30 robią się lagi. Z minuty na minutę coraz większe.

EDIT : 13:44 Lagi wciąż są.

Edytowane przez Krystek
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jest jeszcze jedna rzecz. Dlaczego nasz skin grupowy i baza zniknęła? Namioty są teraz odkryte, każdy może je zebrać. Żeby to się nie skończyło tym, że zostaniemy z niczym. (Grupa Warriors)

Tak poza tym jak siedziałeś na tym serwie tyle, to nie mogłeś od razu go wyłączyć po tym jak się włączył sam? Czemu przesuwasz prace na noc? Ludzie chętnie by sobie pograli w takich godzinach w weekend.

Opublikowano

Zrób respawn aut w niedziele w dzień, kiedy każdy będzie mógł grać, robienie o 1 w nocy jest totalnie bezsensu, pozdrawiam.

• Właściciel
Opublikowano

Nie bezsensu, bo wtedy jak rano wbijesz to każdy będzie miał szansę na zdobycie. A tak to co, zrobię w dzień i 1h i już nie ma pojazdów...

Opublikowano

Ludzie.... zero cierpliwości.Wolę poczekać dłużej i grać na dopracowanym serwerze niż na takim, który ma mieć jakieś problemy.

Jak załączą to załączą 

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności