Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 23 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zdecydowanie na tak! Czekałem na to seven, duet BeNq! and SeVeN znowu powróci jak za czasów [E]ast[C]lubers :) przypominam także całą wielką spinę między nami trzema ;>
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zdecydowanie na tak! Czekałem na to seven, duet BeNq! and SeVeN znowu powróci jak za czasów [E]ast[C]lubers :) przypominam także całą wielką spinę między nami trzema ;> Z Nesty juz dawniej to wyjasniłem , z toba chce pogadac ale nie chcesz poczestowac herbata ... (Ten temat nie jest od wyjasniania tematu spiny..)
Właściciel GET Opublikowano 23 Czerwca 2012 Właściciel Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zdecydowanie na tak! Czekałem na to seven, duet BeNq! and SeVeN znowu powróci jak za czasów [E]ast[C]lubers :) przypominam także całą wielką spinę między nami trzema ;> No to chyba jak mnie na świecie nie było, bo ja nie przypominam sobie, aby była jakakolwiek kłótnia między nami trzeba. Chyba, że źle zrozumiałem i miałeś na myśli to, że każdy ze sobą się pokłócił w jakichś odstępach czasowych.
Rekomendowane odpowiedzi