Berdol Opublikowano 16 Lutego 2016 Wykluczony Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Cześć. Od pewnego czasu mam problem z mikrofonem w CS GO. Na ts3 i innych tego typu komunikatorach mikrofon działa, ale w grze niestety nie :/ Czy ma ktoś pomysł jak można to naprawić ? Z góry dziękuję :D @edit Dodam jeszcze, że na steam jak rozmawiam tez mi mikrofon nie dziala. Edytowane 16 Lutego 2016 przez Berdol
IGonnaKillU Opublikowano 16 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2016 Może w configu coś nie tak? Możliwe że po aktualizacji steam tak się dzieję. 1
Ave Guy Opublikowano 16 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2016 Sprawdź w ustawieniach steama, czy masz wybrane odpowiednie urządzenie. 1
Berdol Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Wykluczony Opublikowano 16 Lutego 2016 Dzięki za rady jutro sprawdzę bo aktualnie nie mam dostępu do komputera. Jak nie zadziała postaram się udostępnić cfg może jeszcze coś poradzicie :D
aruuus Opublikowano 16 Lutego 2016 Zawieszony Opublikowano 16 Lutego 2016 Wejdź w panel sterowania>Menadżer Urządzeń>Znajdź mikrofon>Szukamy Nasz Mikrofonik>Odinstaluj mikrofon>Uruchom Ponownie Komputer Z Podłączeniem mikrofonu do odpowiedniej wtyczki. Pamiętaj zeby po deinstalacji urządzenia odłączyć mikrofon, a po ponownym uruchomieniu na samym Początku Podłączyć ... Po Tych Czynnościach Spróbuj tego :) 1
Ave Guy Opublikowano 16 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2016 config nie ma nic wspolnego z mikrofonem, jeżeli mowisz że nawet na steamie jak rozmawiasz nikt Cie nie słyszy to znaczy, steam nie wykrywa twojego mikrofonu. 2
Berdol Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Wykluczony Opublikowano 17 Lutego 2016 Zrobiłem to co pisał Ave Guy i już działa. Dzięki wielki wszystkim za pomoc :D
Rekomendowane odpowiedzi