Hadib. Opublikowano 21 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2012 Dziś chciałem zaprezentować model kosy/noża Fragujemy.com Model posiada: -- Rękawiczki z flagą Polski -- Zmieniony wygląd noża całkowicie! -- Dodany napis Fragujemy.com (tą czcionką co macie na headerze). Instalacja: Plik "v_knife.mdl" wrzucamy do: X:\Program Files\Steam\steamapps\twoje_konto\counter-strike\cstrike_polish\models Na NS tak samo tylko tym razem "cstrike/models" ScreenShoty: "Kosa_1_[Fragujemy.com]" ScreenShoty: "Kosa_2_[Fragujemy.com]" Download/Pobierz: Kosa_1_[Fragujemy.com] - Kliknij Tutaj Kosa_2_[Fragujemy.com] - Kliknij Tutaj
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 21 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2012 Nice :).
Zyx Opublikowano 21 Czerwca 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2012 O *****, fajne! Panowie jestem z Was dumny:D Jak nie wymuszone to GUI, to na 4fun można dodać tą kose, aby każdy gracz miał, to chyba nie jest zbytnia natarczywość, a jest to bardzo oryginalne. PS. Jeżeli zbyt chaotycznie piszę to zażalenia rano, jak wyjdą ze mnie %%% xD
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 21 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2012 Eleganckie ;d
Hulig[4]n Opublikowano 22 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2012 Nom Hadib Zajebiście wyszło ; * A teraz może razem zabierzemy się za HE :D? xD
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 22 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2012 Wspaniałe ;) Daje + xd
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 22 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2012 Tak przewijam screeny, ale dopiero za drugim razem jak spojrzałem to zobaczyłem napis Fragujemy.com. No mi się podoba.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 22 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2012 bardzo bardzo świetne , jestem za dodaniem ! :D
Hadib. Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2012 Następnym modelem to chyba będzie, albo model HE albo model playera z napisem :)
Wygnaniec Opublikowano 22 Czerwca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2012 Hadib testowałem ten twoj model noża na serwie DR i po zmianie mapy noż twoj crasuje ? Odrazu wywala go i zmienia na standardowy PS: Dobra znalazłem przyczyne :p Ale tak na serio noż ma crashe ;p Wiec nie radze u siebie wgrywać.
Hadib. Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2012 U mnie nic się nie dzieje, jak na razie to tylko u ciebie wystąpił ten błąd
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 22 Czerwca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2012 Model mógłbym być lepszy ;p ale + za wysiłek :)
-=Krzysiek=- Opublikowano 22 Czerwca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2012 Dobre, za ;d
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 9 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2013 Ehh szkoda, że już nie ma tych plików. Jak by ktoś miał mógłbym prosić o wrzucenie ich.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi