Minka Opublikowano 4 Lutego 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2016 Chcę otrzymać slota na serwerze: ZM InfectionTwój nick podczas gry: -,-Konto steam / steam:id: Nie posiadam cs 1.6 na steam, czyli brakStaż gry na serwerze: Nie liczę ale dosyć długi. Zacząłem w tamtym roku +/- październik?Ile przeznaczasz czas na grę na serwerze: http://www.gametracker.com/player/-%2C-/193.33.176.234:27015/Mam już nabitych 150hNie raz się zdarza pograć 2h nie raz i 10h jak widać :D Różnie bywa, zależy od dnia :P
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 4 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2016 Nie umiesz czytać, to sobie poczekasz. Odrzucone! Uwagi: tylko użytkownicy, posiadający rangę Stały Bywalec mogą ubiegać się o darmowego slota-> należy posiadać przynajmniej 2 tygodnie rangę 2
Właściciel GET Opublikowano 20 Lipca 2019 Właściciel Opublikowano 20 Lipca 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi