Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż wbijam na serwer fragujemy pobrało mi się to 1 potem w panelu logowania pobiera mi się 14MB i przy 5.50 MB wyłącza mi się serwer i jestem na stronie głównej mta.. HELP

Opublikowano

Odinstaluj GTA San Andreas. Odinstaluj MTA, łącznie z katalogami!

Zainstaluj wszystko na nowo.

Pomoże.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Nie działa czm ? wszystko zrobiłem i nadal nie trybi..

Opublikowano

Mam tak: błąd zaczyna się od  #SD 20, mówiąc mam zmodyfikowaną GTA3.img. Nie mam, nawet po wymianie gta help

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Spróbuje pobrać oryginalny plik GTA3.img z internetu i podmienić go

Opublikowano

@Roxeell - Czytaj ze zrozumieniem. Wyskakuje mu błąd że ma niby modyfikowany GTA3.img, ale nie ma właśnie zmodyfikowanego. Po resintalce GTA i MTA oraz usunięciu katalogów, błąd wciąż się powtarza.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Kto tu ma czytać że zrozumieniem, dlatego niech pobierze sobie z neta i zobaczy :)

Opublikowano

Hmm.. Może spróbuj w rejestrze pokombinować coś. Czasem po odinstalowaniu programu, pliki w rejestrze pozostają nadal.

Opublikowano (edytowane)

To jest jakieś bugnięte bo nic nie działa.. ciągle jest tak że ten bład zaczynający się #SD 20 i ten gta 3.img i gta 3.int chyba

Edytowane przez BBC 
  • 4 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności