Minka Opublikowano 25 Stycznia 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2016 Imię: TomekWiek: 18 ( w marcu 19 )Od kiedy u nas grasz: Od dłuższego czasu, około 4 miesięcy.Gram na serwerze: Wcześniej grałem na DD2 sporo czasu, następnie przerzuciłem się na ZM infectionZa co cenisz naszą sieć: Tę sieć cenię za to, że są na niej ogarnięci w większości ludzie. Za to, że administracja w dobry sposób utrzymuje serwery na nogach :)Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Na serwerze ZM jestem dosłownie No-lifem :D. W dodatku cały czas teraz przesiaduję na forum i staram sie udzielać w jak najbardziej możliwy sposób. Ostatnio dużo zgłosiłem cheaterów z serwera ZM. Inne informacje o sobie: Interesuję się głównie mechaniką i psychologią ludzką, a szczególnie zachowaniami ludzkimi. Moim pobocznym zainteresowaniem jest Bakanie :D. Często trzymam nerwy na konserwy ale mam charakter bardziej człowieka dominującego. Często popełniał błędy, na których się uczę, by stać się człowiekiem idealnym na starość przynajmniej. :D
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 25 Stycznia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2016 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 26 Stycznia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2016 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :)
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi