Skocz do zawartości

[KOSZ] [PRZYJĘTY] Buźka -,-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Tomek
Od kiedy u nas grasz: Od dłuższego czasu, około 4 miesięcy.
Gram na serwerze: Wcześniej grałem na DD2 sporo czasu, następnie przerzuciłem się na ZM infection
Za co cenisz naszą sieć: Tę sieć cenię za to, że są na niej ogarnięci w większości ludzie. Za to, że administracja w dobry sposób utrzymuje serwery na nogach :)
Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem:  Na serwerze ZM jestem dosłownie No-lifem :D. W dodatku cały czas teraz przesiaduję na forum i staram sie udzielać w jak najbardziej możliwy sposób. Ostatnio dużo zgłosiłem cheaterów z serwera ZM.  
Inne informacje o sobie: Interesuję się głównie mechaniką i psychologią ludzką, a szczególnie zachowaniami ludzkimi.  Moim pobocznym zainteresowaniem jest Bakanie :D. Często trzymam nerwy na konserwy ale mam charakter bardziej człowieka dominującego. Często popełniał błędy, na których się uczę, by stać się człowiekiem idealnym na starość przynajmniej. :D 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji.

Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili.

Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie.

Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :)

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności